2017. március 4., szombat

Úton a fény felé - Dr. Penny Sartori


A halálközeli és életvégi élmények bölcsességei a teljesebb életért
Fejtsük meg együtt a halálközeli élmények titkait - a szebb életért!


Ez a remek stílusban, közérthetően és mély empátiával megírt könyv érdekes és egyben felemelő olvasmány. Dr. Penny Sartori az intenzív osztályokon ápolónővérként eltöltött éveket követően öt teljes évet áldozott a halálközeli és életvégi élményekkel kapcsolatos kutatómunkára. E kötet több száz dokumentált eset alapján tárja fel és rendszerezi a témával kapcsolatos tényeket, élményeket, tapasztalatokat.

A halál közeléből visszatértek beszámolói és a haldokló betegek életvégi élményei alapján végzett tudományos kutatás tanulságai megszívlelendőek. Részletes beszámolókat olvashatunk arról, hogy ezek az élmények milyen drámai módon változtatták meg az átélők további életét, hogyan fordultak teljes lényükkel azon értékek felé, melyek az életben valóban lényegesek.

Ezek a döbbenetes beszámolók, illetve a haldoklókkal kapcsolatos orvosi tapasztalatok megszívlelendő tanulságokkal szolgálnak mindazoknak, akik tartalmasabb életre, szeretettelibb emberi kapcsolatokra vágynak.

"Őszintén remélem, hogy e könyv az Olvasót arra sarkallja majd, hogy útra kelve vizsgálja azt a titokzatos dolgot, amit halálnak nevezünk. Kívánom, hogy találja meg azt az örömöt és beteljesülést, amelyet én is megtaláltam, és akkor közösen megteremthetjük majd a földi mennyországot." 
(Dr. Penny Sartori)
(forrás: alexandra.hu)

Kapcsolódó írás:
Miután ezt megtudod, hinni fogsz a túlvilági létben 
 Dr. Penny Sartori - Mi a halálközeli élmény? - videó