2018. január 29., hétfő

5 jel, hogy elhunyt kedvenced a közeledben van



Teljességgel érthető, hogy minden, aminek lelke van és meghal, ahogy elhagyja a testét, szellemé válik. Márpedig ha az emberek szellemei visszajárhatnak, úgy miért ne járnának vissza az elhunyt állatoké? Még tovább csavarva a kérdést, ha visszajárhat az eltávozott rokonod, miért ne jönne meglátogatni a halott kedvenced is? Íme, 5 jel, hogy a közeledben van!


Jelez neked

Természetesen imádtad a cicádat, a kutyádat. Ismerted őt és a szokásait. Éppen ezért, ha esetleg hallani vélnéd a jellegzetes nyávogását, a kaparászását, vagy ott találod egy régi játékát, ahol mindig is hagyta, akkor így akarja veled tudatni a jelenlétét.

Nyomokat hagy maga után

Néha olyannyira velünk vannak, mintha még mindig élnének. Vagyis ha gyanúsan úgy találod, hogy az ágy sarkában pont úgy áll a takaró, ahogy anno a cicusod kifeküdte, vagy megmagyarázhatatlan mancsnyomokat találsz a padlón, akkor bizony jusson eszedbe, hogy nem is vagy te olyan egyedül.


Érzed a jelenlétét

Ahogy meglehetni egy elhunyt rokon illatát, energiáját, kedvenc parfümét, ugyanúgy működik ez az állatoknál. Megérezheted a jelenlétét. Megcsaphat a jellegzetes illata. Netán érezted, hogy hozzá dörgölőzött valami a lábadhoz. Karmolást vagy enyhe harapást éreztél, mint mikor játszottál vele. Olyan érzeted volt, mintha megnyalta volna az arcodat. Ilyen és ezekhez hasonló módokon jelzik azt négylábú barátaink, hogy nem szűnt meg köztünk a kapcsolat.


Ugyanazok az időpontok

Ahogy már említettük, biztos jól ismerted kedvenced szokásait. Vagyis voltak bizonyos időpontok, mikor levitetted sétáltatni, játszottál vele vagy enni adtál neki. Vagy akárhányszor leültél filmet nézni az öledbe bújt. Ha úgy találod, hogy egyes időpontokban vagy cselekvéseknél menetrendszerűen különös dolgokat tapasztalsz, akkor szeretett házi állatod tevékenykedik, aki valahol még mindig olyan élőnek találja magát, hogy várná a szokásos sétát, etetést, játékot. Még dolgozik benne ez a rutin érzet.


A fotókon is szerepel

Talán fényképeztél a lakásban és különös állati alak jelent meg rajta? Nahát, lehet, hogy most sikerült megmagyaráznunk valamit? De akár most is kipróbálhatod! Ugyanis a gazdi mellett ragadt állatok gyakran szerepelnek a fotókon is. Minél szorosabb volt köztük a kapcsolat, annál nagyobb eséllyel manifesztálódik és jelenik meg a képen.
(forrás: http://paranormal.hu)

Állati lelkek: így dolgozik az állatpszichológus - videó