2018. január 5., péntek

Visszatért a halálból a 8 éves fiú, hogy elmondhassa édesanyjának, kit „látott a mennyországban!”



1997-ben, egy vasárnap szörnyű tragédia történt: Julie Kemp, férjével Andyvel és 8 éves kisfiúkkal, autóval tartottak hazafelé a templomból, mikor egy útkereszteződésben egy mentőautóval ütköztek, amely épp az állomásra ment volna vissza.


Az becsapódás következtében Andy azonnal életét vesztette, és Landon is. Sőt,
a fiú kétszer is meghalt,

hiszen miután sikerült stabilizálniuk Julie-t, Landon-t is újraélesztették, azonban a fiú a mentőben ismét elhunyt.

Azonban az Észak-Karolinai Carolinas Medical Center orvosainak ismét sikerült a fiút újraéleszteniük.

A súlyos sérülések miatt az orvosok nem voltak bizakodók Landon sorsát illetően, amit közöltek is Julie-val. 
 
 Kemp a CBN-nek elmondta, az orvosok figyelmeztették őt arra, hogy még ha Landon életben is marad, kicsi az esély arra, hogy normális életet élhet, és valószínűleg olyan lesz, mint egy 8 éves kisbaba, aki nem tud majd járni, beszélni, vagy enni.
 
De két hét kóma után Landon kinyitotta szemét, és magához tért. Édesanyja folyamatosan imádkozott, de közben kérdések fogalmazódtak meg benne, hogy miért kellett ilyen szörnyűséget átélniük, miért nem küldött Isten őrangyalokat, akik vigyáztak volna rájuk. Landon csodával határos módon agysérülés nélkül ébredt fel.

De amikor a nő erőt gyűjtött a beszélgetéshez, Landon újabb meglepetést tartogatott a számára.

„Megkérdeztem Landont, tudja-e, hol van az apja. És ő azt mondta, nekem: Igen, tudom, hol van. Láttam őt a mennyben” – mesélte Kemp.

Úgy tűnik, az alatt az idő alatt, amíg az orvosok azért küzdöttek, hogy újraélesszék őt, Landon bepillantást nyerhetett abba, mi történik a halál után. Ráadásul a kisfiú ezután valami olyasmit mondott, amit csak a szülei tudhattak.

Elmondta az édesanyjának, hogy látta „a két másik gyerekét.”

Landon ezekkel a szavakkal arra a két kisbabára utalt, akiket Julie még a terhesség alatt elveszített. De a szülők soha nem beszéltek erről neki, ezért az édesanya megdöbbent, hogy a fia tudott róluk.

„Az anyámnak volt két vetélése, mielőtt megszülettem, amelyekről soha nem tudtam, soha nem is hallottam” – mesélte Landon később a Fox Newsnak. „Láttam őket.”

Bár Kemp két gyereket és a férjét is elveszítette, a fia biztosította őt arról, hogy a szerettei biztonságban vannak.

Landon végül felépült, és normális életet élhet az orvosok feltételezései ellenére. A fejében 23 fémlemez van, az orrát rekonstruálták, és a bal szemére nem lát, de nem szenvedett agykárosodást, és a sebhelyek ellenére ő és az édesanyja is lehetőséget kaptak a gyógyulásra.

Kemp azóta könyvet írt gyászról és Landon halálközeli élményéről.

„Ma már hálát adok Istennek, hogy erőt adott, hogy átvészeljem mindazt, ami akkor történt. Amikor megtörtént, még nem láttam az erőt – csak a megpróbáltatást és a fájdalmat” – mondta Kemp a Fox Newsnak.

forrás: doily.hu

Visszatér a túlvilágról a fiú - videó