2018. január 8., hétfő

Spirituális segítők, “kiválasztottak”



Logikus gondolkodás nem rossz dolog, de van, amit nem kell túl gondolkodni, van, ami önmagában igaz és megtagadhatatlan. Ha a logikát alkalmazzuk, a legbefogadóbb módon, akkor nagyon is előnyös lehet, de vigyázzunk, mert mindig a középút a helyes. Soha se billenjünk át egyik vagy másik oldalra túlzottan.


Spirituális segítők, akik különlegesek

Saját élményeim valóságában nincs bennem semmi kétség. Ha másban kétség merülne fel, azt nem fogom megpróbálni győzködni. Teljesen feleslegesnek tartom. Viszont, hogy a cikk témájára is kitérjek és értelmet nyerjen ez a kis bevezetőm, a spirituális segítők “kiválasztottak” pontosan tudni fogják mi az igazság abban, amit írok hiszen ők is érzik azt a késztetést, amit én.

Igen, vannak közöttünk ilyen segítők. Akármilyen hihetetlen nem is kevés számmal, de azért még mindig nem elegen.


Hétköznapi emberek a szó szoros értelmében. Viszont különleges dolgokat tapasztalhatnak meg. Sokakra jellemző, hogy már gyerekkoruktól fogva megtapasztal más dimenziós élményeket és furcsa dolgokat lát adott esetben. Nem tudnak gonoszak lenni embertársaikkal, ezért sok esetben bántják őket. A mai világban nagyon “menőnek” számít a másik sárba tiprása.

Nagyon egyediek az ilyen emberek. Már csak azért is, mert szinte soha sem találhatóak vagy ritkán kerülnek előtérbe, mégis a háttérből is olyan energiákat tudnak mozgósítani, amivel a környezetükben lévő emberek fejlődését előre segítik.

Ritkább esetekben akár népszerűek is lehetnek, de nagyon sok ember támadja őket is, mert nem is akarják megismerni, a béke és a szeretet erejét. Sok az éretlen lélek, akik még a sötétségben rekedtek és ragaszkodnak is ehhez, sőt hirdetik minél jobban.

A késztetésekre visszatérve. Sokszor érzik azt, hogy írniuk kell, és valahogyan formálniuk kell a világot. Egyeseknél ez az érzés mostanság kezd el a fokozódni, és nem is véletlenül.

Elértük azt a pontot, amikor a világnak valóban nagy változásra van szüksége. Amikor fel kell ismernünk, hogy a mostani kialakított életünk, a társadalmi rendszer az egész gazdaság pár 10 éven belül össze fog omlani.

Nem fenntartható az, amit teszünk. Nem vezet sehová a versengő társadalom, amit kialakítottunk, valamint nem visz előre senkit az, ha a másikat bántja, sárba tiporja, adott esetben akiknél sikerül lehúzza a saját éretlen lelki szintjére.


Szeretet, boldogság és változások

Ami vezet valahová, és amit ezek a segítők “kiválasztottak” is éreznek, az a másik felemelése, a szeretet, a boldogság és az öröm. A lelkünk csak így léphet magasabb dimenziókba. A kiválasztottakat nem úgy értem, hogy különbek lennének mindenkinél. Leginkább úgy értem, hogy jelenleg ők hordozzák annak a tehernek a nagy részét, amely a változáshoz vezethet. Ez a fajta “különlegesség” nem kimondottan jó érzés, ebben a felszültséggel teli, ellenséges világban.

Viszont valószínűleg mi választottuk ezt, tehát dolgunk van. Segíteni kell az embereken. Felnyitni a szemüket. Sokkal nagyobb szükség van erre, mint bármikor máskor. Ehhez el kell hagynunk a komfortzónánkat, ami nagyon nehéz lesz sokaknak, de szükséges. Ahhoz, hogy valami újat felépítsünk el kell távolítanunk a régit mindenhonnan. Rossz alapokra nem lehet építkezni. Békét és szeretetet érdemel minden egyes lélek, a maga különlegességével, viszont a béke nem azt jelenti, hogy végletekig tűrünk.

Legyünk türelmesek mindig, ugyanakkor óvjuk is érdekeinket. Találjuk meg azt az egyensúlyt, ami harmóniához vezet. Minél többen találják meg, annál kevesebb lesz a világban a gyűlölet, a harc és a versengés.


Mindenki képes rá. Soha se adjátok fel. Ti sem, akik segítők vagytok, mert nagyobb szükség van rátok, mint valaha! Együtt képesek vagyunk bármire!

(forrás: By Amarille-Copyright Multiverzum titkai)

Kik a fényküldöttek? - Jakab István, Partl Viktória - videó