2018. január 22., hétfő

Zsigray András: Saját tapasztalatom



Nagyon sokan tanítják az embert, nagyon sok tanítás született az évezredek alatt. Sokan sokféleképpen próbálták elmondani az elmondhatatlant, hogy mit jelent a szeretet. Elmondom a saját tapasztalatom. Éled a hétköznapi életed, majd aránylag rövid idő alatt teljesen új érzeteid lesznek. Ezt hívja a vallás megvilágosodásnak. Neked fogalmad sincs arról, hogy megvilágosodtál, de annak tudatában vagy, hogy sugárzóan boldog vagy. Azt tapasztalod, hogy mindenkit szeretsz, az összes ember, állat, növény felé szeretetet érzel. Egész nap. Olyan vagy mint egy pillangó, aki a mámorban virágról virágra száll, és az életet mennyországnak látja. Olyan mintha be lennél drogozva. I love you. Szeretlek. Téged is, téged is, meg téged is. Boldog vagyok, mindenkit szeretek. Elkövethetnek neked bármit, te meg se sértődsz, csak kéjesen mosolyogsz, szeretsz. Ez a bevezető szakasz.


Én fél évig voltam a bevezető szakaszban. A bevezető szakaszban nem gondolkodsz, nem gondolkodsz mi történik veled, figyelmedet nem a gondolataid, hanem az erőteljes boldogság érzelmeid kötik le. Úgy mint a szexnél, ott is olyan erőteljes bizsergető érzelmek járják át a köldököd környékét, hogy odavonzzák a figyelmedet. Észreveszed, hogy milyen finom bizsergető érzetek jelennek meg. A bevezető szakasz után kezdesz visszatérni a volt életedbe, csökken a szeretet érzeted. Egy idő után tudatosítani kezded, hogy folyamatosan csökken a szeretet drog hatás, és gondolkodni kezdesz, hogy mi történt veled. Ekkor kezded megírni a tanításaid. Törekedsz arra, hogy megértsd mi történt a testedben, mi váltotta ki ezt a mámoros boldog időszakot, és a megértéseid megoszd embertársaiddal, hadd mártózzanak meg ők is a boldogságban.

Sokat gondolkodsz, sokat figyeled magad, felismered hogy gondolataiddal hatással vagy az érzelmeidre. A fejünk, fejünkben az agyunk, az elménk a felelős az összes érzetért, érzelemért, energiáért ami a testünket átjárja. Minden egyes gondolatunknak van egy frekvenciája, amely parancsot ad a lélektestünknek, hogy milyen energiát töltsön a fizikai testünkbe. A fizikai testünk az olyan mint egy kehely, egy korsó, amelyben a lélekenergia olyan mint a folyékony víz. Az agyunk, mint valami számítógép állítja be a gondolataink frekvenciáját, amelyek mint egy rádió, adó-vevő elküldik a lélekhez a parancsot, és azok a csakrakapuk nyitódnak a testünkön, amelyek rezgése, frekvenciája, harmóniában volt a gondolataink rezgésével. Amilyen a gondolatod, olyan a csakrakapud, az elméden múlik milyen energia folyik a testedbe.

Itt jön a képbe a félelem, és a szeretet. A világegyetemet felépítő két energiapólus. A fény, és a fény hiánya. Ha megszűnik az összes félelmed akkor megnyitódik a legmagasabb kapud, az aranykapu, amelyen beléd folyik az univerzum legmagasabb rezgésű energiája. Ennek ellentéte, amikor rettegsz, aggódsz, olyankor sötét félelem energia folyik beléd. Így leszel ördög, vagy angyal. Olyan ember akit a félelem veszélyessé tesz, vagy olyan ember aki oktalanul ölelgetne másokat. Egyik esetben mogorva arcot vágsz, másik esetben kéjesen mosolyogsz. Sokszor kell megszületned, hogy merj teljes félelem nélkül élni. Vagy olyan dolognak kell történnie az életedben, amikor elvesztesz mindent, és azzal együtt a félelmeidet is. Én így ébredtem fel. Ha nincs mit veszítened, akkor nincs mitől félned sem. Ezek a gondolatok a tudatalatt élnek. Tudatosan azt mondod te nem félsz semmitől. igazán akkor nem félsz semmitől, amikor már nem érdekel, hogy mi történik veled. Amikor megadod magad az életnek, Jóistennek. Nem állsz többé ellen, elfogadod a sors, az isten akaratát. Többé nincsenek terveid, vágyaid, céljaid, többé nincs szükséged időre, időkeretre, időmátrixra. Szabaddá válsz, és ezt mélyen tudod, képessé válsz élni a mának, a mostnak, a pillanatnak, az időtlenségnek. Gondolat nélküli állapotba maradsz a tudat felszínén, és mélyen a tudat alatt is. Csend lesz benned. A csendnek lesz a legmagasabb rezgése, frekvenciája, az adó-vevőd a csend esetében küldi a legmagasabb rezgésű jeleket. Mert a csend annak a jele, hogy gondtalan vagy, hogy nem maradt egy GONDod se, egy GONDolatod se. A csend a legerőteljesebb üzenet odaátra. Küldhetitek a legmagasabb energiát, már nem félek semmitől.

A csakrakapu megnyílik, és te csordultig telsz tiszta magas rezgésű energiával, tiszta szeretet energiával. Ez az energia olyan mint a drog. Körülbelül olyan arcot vágsz, mint amikor a forró termálvízbe beleülsz, elalélsz. Mámoros, kéjes állapotot érzel, végtelen békét, elégedettséget, és határtalanul szelíd vagy. Az energiának nem véletlenül szeretet a neve, a tudatállapotod, érzelmeid tiszta szeretet. érzed, és tudod hogy szeretsz. Ugyanúgy amikor teletöltődsz félelem energiával, olyankor tudod és érzed hogy nem szereted, utálod embertársaid. Ki nem állhatod az embereket, gyűlölködsz, utálatoskodsz, kötekedsz. Szeretetnél pont az ellentété tapasztalod. Kiállsz az utcakapu elé a szomszédokkal, de nem azért hogy közösen keressétek a hibákat, közösen kiabáljatok, gyűlölködjetek, hanem azért hogy közösen dicsérgessetek, öleljetek, szeressetek. Ilyen az új ember, ilyen az angyal ember, a régi meg a megtestesült ördög volt.

Mivel a tudatalatt kell létrehozni a megfelelő tudatállapotot, ezért nem egyszerű megtapasztalni a nagyon magas rezgésű állapotot. Sajnos a katolikus vallás valahol letért a tanítás útjáról, így az imádkozás célját sem értettük meg. Az imádkozás nem más, mint a keleti vallások meditációs gyakorlatainak a megfelelője. Amelyek nem mások mint a figyelem tudatalá helyezése. A théta vagy gamma agyhullám állapot elérése, ahol tudatosan hathatunk, felülírhatjuk a tudatalattit. Ha sikerül ebbe az állapotba beérni, akkor megtapasztalhatjuk akár 10 perces meditáció, imádkozás során milyen megtöltődni tiszta szeretet energiával. Csalhatatlan jele, hogy kéjes mosollyal nyitjuk ki a szemünket, és békét, szeretet sugárzunk. A legjobb meditáció, ha leérünk a tudat mélyére a gamma hullámhoz, és ott gondolat nélkül maradunk, belemerülünk a csendbe. Ez a legmagasabb jel.

Én ezt másképp tapasztaltam a bevezető szakasz után. Én elértem meditáció nélkül is nyitott szemmel ezt az állapotot. Elmondom hogyan. Napfelkelténél kimentem szemetet szedni, madarakat etetni, majd végeztem egy kis agykontrollt, és a kapu megnyitódott. Fél óra után egy perc teljes megnyitódással akkor energia érkezett a testembe, amelytől órákig mosoly maradt az arcomon. Természetesen jobb ha egész nap nyitva vagyunk, de ahhoz el kell engedni a világot, ahogy a guruk , aszkéták teszik Indiában, csak akkor fürödhetünk egész nap a forró termálvízben. Addig fogunk újra születni amíg képessé nem válunk elengedni a félelmeinket, és meg nem tanulunk szeretet energiában maradni. Amikor meghalunk akkor a tibeti halottas könyv szerint elindulunk a köztes térben, ahol találkozunk a halál isteneivel, akik megmérik a szívünket, megmérik a szeretet és félelem arányát az igazság mérlegén, ezen múlik majd a következő reinkarnációnk. Amikor meghalsz, akkor fellélegzel, elengeded az összes aggodalmad, érezni kezded a fényt, a hatalmas szeretet energiát. Olyan mintha beleülnél a forró termálvízbe, mámorba, végtelen nyugodt érzés a halál megtapasztalása. Vagy megtapasztalod a fényt még az életed során. De ahhoz játszanod kell a tudatoddal, pl. elképzelni hogy meghaltál, és már nem tehetsz semmit. Akik a baleset előtt pár pillanattal érzik a végtelen nyugalmat azok az utolsó pillanatokban megnyitják a csakrakaput. meg kell adnod magad még élve, el kell engedned az összes szorongásod, félelmed, aggodalmad, csakis akkor nyitódsz meg. Tartósan csakis ilyen tudatalattira ható képekkel maradhatsz nyitva. Ez az utolsó napod a Földön, csak egy látogató vagy a bolygón, nincs semmi felelősséged, vágyad, terved. Ha nem vagy képes elengedni az összes félelmed, amire nagyon kevesen képesek, -akkor meditálj, érd el a csend állapotát, vagy kövesd a reggeli gyakorlatomat.

Először szedjél szemetet. Legyen rajtad fejhallgató és spirituális zene szóljon hangosan. Azért fontos a zene, mert a hang a lélekre hat, ami a tudatalattid. Most is van benned egy lélek, amely rezgése valahol a tiszta a szeretet és tiszta félelem rezgése között van. Nem tudom mennyi állapot lehet, de sok szint lehetséges. Ha nem folyik belőled a szeretet, ha nem vágsz kéjes arcot, akkor nem vagy a legmagasabb szinten, alsóbb rezgésű lélek van benned. Akik képesek megfigyelni a lelküket, azok tudatosíthatják, hogy milyen gondolatok áramlanak a tudatalatt. Észreveszik, hogy a fejünkben lévő hang ítélkezik. Akik nem képesek megfigyelni saját gondolatáramlásaikat, azok gondoljanak arra, hogy milyen filmet néznének meg most a legszívesebben. Vígjátékot, vagy horrort. itt nem a mozis haverokkal való hülyéskedésről van szó, hogy üljünk be egy horror filmre, és izguljunk egy jót, hanem az otthon unatkozó emberről, aki válogat a számítógépen lévő filmek közül. Ez az állapot jól megmutatja, hogy milyen rezgés vonzza a tudatod, jól megmutatja hogy milyen rezgésű lélek uralkodik rajtad. Angyalka , vagy démon van benned. Ezért fontos, hogy reggel amikor elindulsz rezgést emelni, akkor hangos relax zene szóljon a füledben. Az egyiptomiak szisztrummal és egyéb hangszerekkel bódították el a tudatalattit. Olyan mint a kígyó, amelyet megbabonáz a zene. A lélek rezonancia, ahogy a zene is rezonancia, magas rezgésű zene segít, hogy magas rezgésű lelket cseréljél. Válassz egy parkot ahol szemetet fogsz szedni. Az úton kezd el hálát adni a növényekért. Mond hogy milyen szép vagy fa, köszönöm istenem hogy ilyen csoda bolygót teremtettél. Szép vagy folyó, szép vagy virág, szép vagy felhő. A szemétszedés alatt már egyre kevesebb gondolatod lesz. Azért fontos a hálagyakorlat, mert a köszönöm-nek, hála tudatállapotnak már nagyon magas adó-vevő rezgésszintje van. A szemétszedés önzetlen cselekedet, amelynek még magasabb rezgésszintje van. Olyankor azt gondolod magadról, hogy jó ember vagy, szereted magad, amely nagyon magas adó-vevő rezgést küld. Az önzetlen cselekedettel kinyilvánítod, hogy nincs gondod, hogy nem vagy rabja az idődnek, mert tudsz az idődből másoknak is adni. Van időd, nincs gondod, ez a tudatalattidnak azt üzeni, hogy gondtalan vagy, gondolat nélküli állapotba kerülhetsz. Ekkor egyre nagyobb csend lesz benned tudatos irányítás nélkül is. Ekkor fontos a vízpart, mert a víz közelében magasabb a prána szint. Minél gondtalanabb vagy, annál jobban ellazul a tested, elernyednek az izmaid, és egyre lassabb, mélyebb lesz a légzésed. ilyenkor sokkal több pránát lélegezhetsz be. Nem tudom még elmagyarázni miért fontos a víz, talán a négy őselem, ezért jó a napfelkelte is, amikor még beletudsz nézni a napba, és ezért jó szemetet szedni, mert megérinted a Földet? Nem tudom, de azt igen, hogy működik. Szóval jó ha találkozol vízzel. Ezt követően végzel egy kis agytornát, megkérdezed magadtól, hogy mitől félsz, min aggódsz. Ha a belső hang válaszokat ad, akkor tudatosan megoldás válaszokat adsz. Ekkora már egyre lassabban fogsz sétálni, egyre mélyebben fogsz lélegezni. A következő lépésben mantrázni kezded, azaz ismételten sorolni kezded magadban, mint egy beakadt lemez, hogy nincs mitől félnem, korlátlan szabad lény vagyok. Körülbelül öt percig. Ekkor tapasztalni fogod, hogy a tekinteted bambulóvá válik, és a teret 180 fokban kezded érzékelni. ha nem akkor segítsd tudatosan, révüljön a tekinteted, tudatosan kezd el kicsit bambulva nézni. A bambuló tekintet már teljes gondolatnélküli, kikapcsolt tudatalatti állapotot jelez. Elérted a tiszta csend állapotát, amikor megnyílik benned a szívcsakra, a magas energiájú kapu. ha sikerül egy-két percre, vagy akár 10 másodpercre ebben az állapotban maradnod, akkor minden légzéssel hatalmas energiát szívsz be. megjelenik a drogos hatás, kéjes mosoly. Ha tovább maradsz, akkor azt fogod észrevenni, hogy a bambuló állapotból kiélesedik a látásod, de olyanná válsz mint egy szuperlény, vagy egy kisgyerek. Minden illatot érzel, minden faágat látsz, minden hangot halassz egyszerre, az egész környékről. A hatalmas életenergia beáramlás feltölti az 5 érzékszervedet energiával, azok elkezdnek maximális hatékonysággal működni. Ha órákig benne maradsz ilyen magas rezgésben akkor eléred a felsőbb érzékszervek energiaszintjét is, például kinyílik a harmadik szemed és látni kezded a fák auráját. Na ennyi. Nagyon várom a napot, hogy az összes gyakorlatot amit felismertem, egy könyvben összefoglaljam, és átadjam.

Addig is nagyon ajánlom Gunagrihát aki nagyon hasonló tapasztalatokkal rendelkezik, érthetően tisztán adja át a tudást. Mindenkinek sok boldogságot, és sikeres felemelkedést kívánok. A boldogság energia, tiszta szeretet mindenkié, csak rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk képesek gondtalan állapotba kerülni, mennyire vagyunk képesek levetkőzni a félelmeinket. Mennyire vagyunk képesek újra azok a tiszta lelkek lenni, akik megszületésünkkor erre a Földre érkeztek.

(Zsigray András)

Gunagriha Az Egoról, az Irigységről, az Egységről - videó