2013. november 8., péntek

Szellemgyógyászat-szellemsebészet (Pszichotronika)




A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak, a  megtapasztalás azonban a fizikai testen keresztül történik, ez a fajta jelzés a tünet.  Ahhoz, hogy a 3 testünk – szellemtest, lélektest és fizikai test – harmóniában legyen egymással, nem elegendő a fizikai test tüneteit kezelni.




A fizikai test csak a tünet hordozójaként van jelen, ebből kifolyólag a tüneteket kezelni oktalanság, mert ha a tünetet, a betegséget létrehozó okot nem szüntetjük meg, akkor nem jöhet létre valódi gyógyulás.
A szellem és a lélektestünkben, finomabb energiák formájában ugyanúgy megtalálhatóak a szervek és a szervrendszerek:  az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer, légzőrendszer, a mozgásrendszer (csont-, és izomrendszer) és az energiarendszer is (meridiánok és a csakrák, vagy csokrok).

A szervezetünk a szellemtestben nagyon finom rezgésként van jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben lematerializált rezgésként, fizikai anyagként található meg.
A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mivel a fizikai világunkban az 5 érzékszervünkre igyekszünk támaszkodni, nem vagyunk képesek közvetlenül felfogni a lélekből és a szellemből érkező jelzéseket, így azok a fizikai testünket, mintegy jelzőrendszerként használva küldik nekünk az üzenetet, hogy valamit nem helyesen teszünk, bizonyos helyzeteket rosszul kezelünk, életfeladatainkat rosszul hajtjuk végre.
Ezért van az, hogy a betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben. A súlyos és kevésbé súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten tudjuk gyógyítani, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem pedig hipnózisban!

A “tudjuk” kifejezésben a többesszám nem tévedés esetünkben, mert a gyógyító és a páciens szelleme közös, összehangolt munkát végez. A folyamat során előbb ellazult, relaxált állapotba kerülünk, majd az agyfrekvenciáinkat visszük le 0 és 4 hertz közé. Ebben a fázisban ki van kapcsolva a tudatos elme és képesek vagyunk kapcsolatot teremteni a szellemünkkel. Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás aztán átíródik a fizikai testbe is. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás  fizikai eszközök és gyógyszerek nélkül történik, a műtét, illetve a kezelés során nincs vérzés és nem jár fájdalommal sem. A gyógyulás alapvetően függ a gyógyulni vágyó, gyógyulásba vetett hitétől.
A szellemgyógyászat egyetlen mellékhatása a gyógyulás!
(Aranyosi Ervin)