2016. március 19., szombat

"Angyal kiáltott segítségért"Halott anyja mellett feküdt a 18 hónapos Lily.
A rendőrök szerint senki nem volt a közelbenNégy rendőr egyöntetűen állítja, hogy egy titokzatos hang kiáltott segítségért egy vízbe borult kocsiból és ennek köszönhetően figyeltek föl a hátsó ülésen beszorult 18 hónapos kislányra. Az életmentő kiáltás viszont se a 14 órája halott anyától, sem a teljesen átfagyott kisgyerektől nem érkezhetett - írja a Fox News.


“Teljesen titokzatos, egyszerűen nem tudjuk túltenni magunkat rajta” - mondták az utolsó pillanatban közbelépő rendőrök.

Mikor a helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók nekiláttak a roncs kiemelésének, a jéghideg víz miatt csak lassan tudtak haladni. Valójában nem is gondoltak arra, hogy a halott nőn kívül más is utazhatott a kocsiban. Ekkor halották meg a hátulról jövő női hangot.
“MIND A NÉGYEN MEG TUDUNK ESKÜDNI RÁ, HOGY HALLOTTUK, AMINT VALAKI AZT KIÁLTJA A KOCSIBÓL, HOGY SEGÍTSÉG!”

- állította Jared Warner Utah állambeli rendőrtiszt.

Amikor minden erejüket összeszedve talpra fordították az autót, észre vették a 18 hónapos kislányt, aki addig a hátsó ülésen, a gyermekülésbe beszíjazva lógott fejjel lefelé. Több mint 14 órája.
“Csak a halott anyuka és beszédképtelen kislány volt bent, senki más” - erősítette meg Bryan Dewit azt, hogy a kiáltás semmiképpen nem jöhetett tőlük.

Önmagában az már csoda, hogy a pici Lily Groesbeck nemcsak túlélte a zuhanást, hanem több mint fél napig képes volt életben maradni a hátsó ülésen úgy, hogy a befolyó víz alig néhány centire állt meg a fejétől. A hőmérséklet egész éjjel és reggel fagypont körül volt. A rendőrség szerint a baleset akkor történhetett, amikor a 25 éves Lynn Groesbeck megcsúszott és a betonkorlátot áttörve beleborult a patakba, több kilométerre minden lakott területtől. Egy horgász vette észre a kocsit, másnap reggel.

“Szívszorító! Talán az egész éjszakát végigsírta” - mondta Beddoes, a mentésben résztvevő rendőr, aki egyébként maga is két gyermek édesapja és még most is alig tudja elhinni, hogy kislány életben maradt. “Ez egy csoda, valamiért életben kellett maradnia” - tette hozzá meghatódottan.

A család háláját fejezte ki a négy rendőr felé, akik újra és újra visszaidézve a kaotikus pillanatokat, továbbra is elképedve állnak az esett előtt. Bármilyen hihetetlenül is hangzik a történetük, ők továbbra is magabiztosan állítják, hogy mind halották a hangot.

"NEM VAGYOK VALLÁSOS, NEM TUDNÁM MEGMAGYARÁZNI, MI VOLT AZT A HANG, DE MINDANNYIAN HALLOTTUK.”

- nyilatkozta a még mindig a történtek hatása alatt álló rendőrtiszt.

(forrás: vigyazo.blog.hu)


Rejtélyes női hang a roncsból, élő csecsemő a halott anya mellett - videó