2016. március 13., vasárnap

Figyeld magad!



Emlékezzetek arra a tisztaságra amit már elértetek! Nem elég emlékezni, azt folyton gyakorolni is kell. Figyeld magad, küzdj a hazug gondolatok ellen! Küzdj az ellen, hogy megítélj másokat!


 Ursinyi Julianna Ágnes


Küzdj te magad, magad ellen, ha nem érzed a tisztaságod. Ha nem érzed önmagad felett önmagad hatalmát. Küzdj az egó ellen! Az egó előjön bármilyen helyzetben, és máris dicsőíted önmagad és elítélsz másokat. Küzdj a harag ellen! Ne engedd meg neki hogy benned éljen, szennyezze a te tiszta létedet.

Az ember újra és újra elbotlik. Azért ember az ember, hogy újrakezdje minden nap. Minden nap meg kell küzdeni a napi megtisztulásért, és egy napon vége lesz a harcnak mert eléred a ,,megértést". Mindent megértesz, hogy miért kellett önmagaddal szembeszállni. Önmagaddal háborúzni. Ne a közérzeted határozza meg a tiszta léted. Használd a tested a céljaid eléréséhez. Szeresd magad! A jól gondozott test békében van. A tiszta tudat tiszta testet hoz létre.

A test békéjében ismerd fel a testen kívüli létet! Azt amiben eddig is léteztél, csak el voltál foglalva más dolgokkal. Engedd az elméd figyelmét arra a világra amelyik eddig zárva volt előtte. Légy jelen és figyeld, hogy milyen a világ rajtad kívül! ,,Rá kell jönnöd", hogy mások is vannak és élnek. Csak eddig egy ,,zsákba voltál bezárva", de a tisztaságod által megnyílt a világ. Ott pedig béke van. Csend van. Olvadj vele össze. Így múlik el a harc, a küzdelem. Így jön el a bőség, az áldás a létedre. Mert csendben vagy, békében vagy. Így jut el hozzád minden jó. Így kerülsz kapcsolatba a világgal, a Térrel, Istennel, és ha megőrzöd léted tisztaságát a Forrással is

(Ursinyi Julianna Ágnes spirituális Mester)


A tudat fejlődése – Ursinyi Julianna - videó