2016. március 5., szombat

Angyalok mentették meg a biztos haláltól


Sokan mesélnek csodás gyógyulásról, arról, ahogy az angyalok felkarolták és segítették egy nehéz helyzetben, de Bruce van Natta története talán a legkülönlegesebb mind közül.
Bruce van Natta
Bruce gyerekkori álma volt, hogy autószerelő lehessen és különösen a több tonnás teherautók vonzották, ezért ezt a szakmát tanulta ki és örömmel, szenvedéllyel végezte a munkáját.
Soha nem gondolt az ezzel a munkával járó esetleges veszélyekre és nem mérte fel, mekkora kockázatot vállal, ha befekszik egy 20 tonna kapacitású teherautó alá.
Egy másodperc töredéke alatt Bruce van Natta élete örökre megváltozott. A teherautót támasztó emelő kicsúszott a több tonnás autó alól és az első króm lökhárító kb. 5 tonna súllyal nehezedett a férfi testére, teljesen ketté vágva azt. A lökhárító és a föld között kb. 2 cm távolság maradt. Ez a 2 cm kötötte össze a férfi felső és alsó testét.
Bruce van Natta egy hihetetlenül éles és erős fájdalomról beszélt, majd arról, hogy Isten segítségét kérte. Abban a pillanatban fájdalma elmúlt és ő fentről szemlélte a további eseményeket.

Az angyalok értek a leghamarabb a helyszínre

 

Látta, amint a teherautó sofőrje segítséget hív, próbálja őt megnyugtatni és azt is, hogy a mentőket jócskán megelőzve két angyal érkezett a helyszínre. Felülnézetből úgy tűnt, tartják az autót és fogják a testét. Ezek az angyalok egyáltalán nem úgy néztek ki, mint ahogyan a képeken ábrázolják őket. Sem testük, sem szárnyuk nem volt. Nagyon magasak voltak, hatalmas fényesség volt körülöttük, és ebből a fényből állt a testük.

Menni vagy maradni?

 

Bruce két hangot hallott. Az egyik azt súgta, adja fel, ez lett volna a könnyebb megoldás, hiszen kimondhatatlan békét, nyugalmat érzett, a másik hang pedig azt súgta, hogy folytassa és harcoljon.
Tudta, ha úgy dönt, marad, akkor visszatér a fájdalom és újra érzékelni fogja testét. Nehéz döntés volt, és csak 1 másodperc állt a rendelkezésére.
Bruce döntött, visszaszállt a testébe. Végig az eszméleténél volt, amíg a kórházba szállították. Senki nem gondolta, hogy néhány óránál hosszabb ideig életben marad, hiszen 5 fő artériája is sérült, ami korábbi kutatások alapján 100%-osan halált jelent.

Eddig még senki nem élt túl hasonló
sérülést

 

Bruce von Natta hónapokon keresztül gyógyult, belső szervei regenerálódtak. Voltak olyan pillanatok, amikor már az orvosok is feladták, hiszen a vékonybél hossza a baleset során a normális méretének a felére csökkent, ezért nem volt képes önállóan táplálkozni sem.
 

Egy éjszaka újabb csoda történt

Két pap látogatta meg a kórházi ágyán, és az angyalok segítségét kérték egy erős meditáció keretén belül.
Az angyalok segítettek.
Bruce von Natta ma teljes életet él. Könyvet írt a tapasztalatairól és járja a világot, hogy mindenkinek elmesélje a történetét, mert úgy érzi, azért maradt életben, hogy elmondhassa, hogy világgá kürtölje, hogy mindenki megtudja: IGEN, ANGYALOK LÉTEZNEK. És mi nem emberek vagyunk, akik spirituális tapasztalatszerzés céljából jöttünk a Földre, hanem spirituális lények vagyunk, akik éppen az emberi tapasztalatok megszerzése miatt jöttünk a Földre. Mivel spirituális lények vagyunk, semmi mást nem kell tennünk, mint csendben maradni és figyelni a bensőnk jelzéseit és követni a  megérzéseinket.
(forrás: asztro-show.hu)
Angyalok segítenek - videó