2014. január 1., szerda

A Lélek útja




A Lelked útja messzire nyúlik vissza, hiszen a jelenlegi életed "csupán" egy állomása Lelkednek. Attól függően, hogy fiatal, vagy már tapasztaltabb Lélek vagy több, vagy kevesebb élmény lenyomatát hordozod Önmagadban.



Életeid során számtalan "élményben", tapasztalásban volt részed, melyek mind, mind rögzültek a Lelkedben. A "jó", kellemes, boldogságot okozó tapasztalatok emelik a Lelkedet. Azonban a "negatív, rossz" kellemetlen élmények lehúzzák. És mivel a Lélek igyekszik "vissza a tökéletes állapothoz", ezért leszületik, testet ölt, hogy megtisztulhasson, hogy elengedhesse a számára kellemetlen tapasztalásokat.

A leszületés előtt Lelked eldöntötte, hogy melyek azok a tapasztalások, melyeket szeretne harmonizálni, és ennek megfelelően kiválasztotta az országot, az időszakot, a családot, ahová leszülettél. Hiszen ezek a körülmények segítenek Téged a vállalásod teljesítésében.

Ha például már több életen keresztül megtapasztaltad, hogy mennyire nehéz önbizalom nélkül élni, és most felvállaltad ezt a feladatot, akkor egy olyan családot választottál magadnak, ahol az önbizalmadat nem segítik kifejlődni. Olyan eseményeket fogsz megtapasztalni, mely csírájában elfojtja az önbizalmad kifejlődését, hiszen önerőből kell megtanulnod visszaszerezni ezt a tulajdonságodat. Ez a tanulás folyamata!

Persze ha nehéznek érzed a feladatot, dönthetsz úgy, hogy ebben az életedben nem nézel szembe ezzel a problémával, hiszen a szabad döntés joga megadja számodra ezt a lehetőséget is. Ebben az esetben viszed tovább a meg nem oldott feladatot és majd egy másik életedben ismét megpróbálkozhatsz vele.

Egy életre több kisebb-nagyobb feladatot is bevállalunk, és "csupán" rajtunk múlik megoldjuk-e mindegyiket, vagy valamelyiket elodázzuk.

Természetesen én biztatlak - bármi is a feladatod -, hogy old meg, ne add fel, még akkor is ha nem hiszel a lélekvándorlásban, reinkarnációban. Még akkor is bíztatlak, ha néha kilátástalannak tűnik a helyzeted, ha úgy érzed nincs tovább. Hiszen ha megoldod, akkor nem csak a további életeid lesznek könnyebbek, hanem már ebben az életedben élvezheted a kitartásod gyümölcsét.  

Nekem is volt számtalan olyan időszakom, mikor úgy éreztem nincs értelme, belefáradtam. Volt, hogy sokáig eredmények nélkül jártam utamat, de aztán elérkezett az időszak, mikor végre beért a sok-sok munkám gyümölcse, és jött a felszabadulás, jött a mámor. Hidd el mindig megéri!

Ráadásul ha Te megoldasz egy problémát, akkor a gyermeked életében is bekövetkezik a változás, ha az általad megoldott téma Neki is feladat volt.
(Forrás: lelekut-fejlodes)