2015. január 2., péntek

A Lélek Fényképe a Halál Pillanatában



Korotkov Konstantin egyetemi tanárnak, aki orosz származású kutató, egy bioelektrografikus fényképezőgép segítségével sikerült filmszalagra rögzítenie azt a pillanatot, amikor a lélek végleg elhagyja egy haldokló ember testét, azért, hogy átlépjen a túlvilágra.




A fényképet egy bizonyos gáz vizualizációjára épülő módszerrel készítette, mely gázat kibocsátották a szoba levegőjébe, ahol az illető személy volt. Ez a nagyon fejlett tudományos fényképezési módszer a következő lépés a már híres Kirlián módszer után, és megmutatja nekünk, amint az életerő fokozatosan elhagyja a testet.
Korotkov módszerével készült fénykép egy lélekről, amelynél már elkezdődött a folyamat, melynek során végleg elhagyja majd a testét.

Korotkov szerint az élet kifinomult energiája (szele) és a lélek először a fejet és a köldök tájékát hagyja el. Másrészt a leghosszabb ideig a szív tájékán és a hónaljnál marad a testben. Korotkov professzor úgyszintén észrevette a tényt, hogy az erőszakos és váratlan halálesetek közben az elhunyt lelke olyan nagy mértékű zavarodottság állapotát tapasztalja meg, hogy megkísérel visszatérni a már meghalt testbe, még azután is, miután már teljes mértékben elvált attól.

Dr. Konstantin Korotkov, PhD., az orosz fizika-professzor, aki a kutatás területén hosszas tapasztalattal rendelkező tudós, kutatásaiban a hangsúlyt jelenleg az élő szervezetek energiájának tanulmányozására fekteti. 
 Felfogása szerint, ezt az energiát röviden úgy lehet meghatározni, mint egy bizonyos elektronmező energiáját, amelyet elektronvoltban lehet megmérni. Ez a testben a szervezet által tartalmazott víz segítségével változtatja helyét vagyis áramlik, és az energia áramlásában fontos szerepet játszik a kötőszövet. Ez az energiaáramlás, vagyis az energia szüntelen mozgása az emberi lényben már többezer éve ismert jelenség az ősi keleti hagyományokban, ahol ezt az energiát, például a Taoista rendszer szerint, bizonyos meridiánokban, vagy energiacsatornákban közlekedve leljük fel, vagy pedig a titkos erőközpontok (CSAKRÁK) és az úgynevezett kifinomult, nem anyagi energia csatornák (NÁDIK) mentén találjuk meg, a Jóga és a Tantra hagyományában is.
Jelenleg a kifinomult, nem anyagi életenergia mozgása vagy áramlása, vagyis a titkos jóga hagyomány szerint a PRÁNA névvel nevezett energiának az áramlása tudományos módszerekkel egyértelműen bizonyítható különféle eljárások segítségével. Ezek között megemlítjük a test hőmérsékletének váltakozását, vagy pedig a fotonok/elektronok szervezetből való kibocsátásának figyelemmel követését. Mindazonáltal Korotkov azt állítja - a Jóga rendszerének hagyományával teljes összhangban - hogy, habár az emberi lény születésétől fogva számtalan energiacsatornával vagy útvonallal van ellátva, ezek közül nem mindegyik van energetikai szempontból aktiválva. Tehát léteznek bizonyos testtájékok, ahol az energia sokkal könnyebben fog áramlani, ez a pillanatnyi belső állapottól és ugyanakkor az időbeli ciklustól is függ, amelyben az adott pillanatban található. Az emberi lény ki van téve több időbeli ciklus hatásának: az egy napos ciklusnak, az egy hónapos ciklusnak, az egy éves ciklusnak, a megközelítőleg 12 éves ciklusnak, stb.
Az elektronok és fotonok kibocsátását figyelmesen vizsgáló módszerrrel, melyet egy bizonyos elektromágneses mező által stimulálnak, megmérhető az energia majdnem bármiben, kezdve különféle tárgyakkal, folytatva a vízzel, kövekkel, a növényekkel és elérve egészen az állatok testéig, beleértve egészen egy emberi lény testét is.

A test megfelelő energizálása érdekében abszolút mértékben lényegi fontosságú a jó minőségű ivóvíz!

 

Korotkov például megfigyelte, hogy a testünk energetikai állapotára jelentőségteljes hatást gyakorol a víz, amelyet megiszunk. Ő úgy tartja (egybehangzóan sok más kutatóval, akik között kiemelkedő helyet foglal el Masaru Emoto japán kutató), hogy a „jó” víz csupán egy természetes forrásból származhat (mint például a hegyi forrásvíz vagy a gleccservíz), amelyből teljes mértékben hiányzanak a szennyező anyagok, és amelynek az ásványi anyag tartalma kiegyensúlyozott. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy az a víz legyen úgynevezett struktúrált víz. Amennyiben a vizet erőteljesen felrázzuk, egy bizonyos sajátságos módon, akkor ebben aktív gyökök alakulnak ki. Ezek jelenléte, habár rendkívül rövid ideig tart, elégséges ahhoz, hogy lehetővé tegye bizonyos kristálycsoport-struktúrák kialakulását az ásványi atomok és molekulák szintjén.
Az ilyen vizet a szervezet sokkal jobban be tudja fogadni, mivel a testünkben lévő folyadékok, a vért is beleértve, a maguk során ilyen struktúrált folyadékok. A fordított ozmózist Korotkov különleges módon ellenjavallja, mivel ez a folyamat megzavarja a víz struktúráját. A közellátásban létező csapvíz Korotkov szerint a következő folyamaton kellene átmenjen: először meg kellene szűrni (mechanikus módon).
  • kezdetben papíron való átszűrés (az anyagi részecskék kiszűrése érdekében),
  • a második fokozatban a szénen való átszűrés,
  • a harmadik fázisban pedig egy mikro-rostból készített textil anyagon való átszűrés
és csupán azután, a negyedik szakaszban kellene elkezdjünk egy olyan készülékhez folyamodni, amely elősegíti és biztosítja a kívánt struktúrák kialakulását a vízben.

A már nem illatos zöldségek és gyümölcsök nem jók!

 

Korotkov egyetemi tanár azt is tanulmányozta ugyanakkor, hogy milyenek az élelmiszerek, amelyeket naponta fogyasztunk, és ő észrevette, hogy az amerikai élelmiszeri cikkek minősége (és valószínűleg nem csupán az amerikaiak), amelyeket a hipermarketekben lehet találni, egyszerűen katasztrofális. Ő a friss táplálékokat ajánlja fogyasztásra, amelyek megbízható forrásból származnak (amelyek sohasem génmódosított termékek), és krízis esetén, vagyis olyankor, amikor semmi jobb nem áll rendelkezésünkre, mint egy szupermarket, akkor ő - az Ájurvéda több évezredes hagyományával teljes összhangban - azt mondja, hogy szagoljuk meg a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket meg akarunk vásárolni és az étrendünkből határozottan hagyjunk ki minden olyasmit, aminek semmi szaga nincsen már. Korotkov szerint a szaglás érzéke lényegi fontosságú és alá van becsülve, és az állatoktól eltérően az emberi lény csak elenyésző mértékben használja ezt az érzékszervét. A szaglás, mint érzékszerv, közvetlenül hat miránk: hogyha érezzük az asztalra tett étel illatát, akkor a szervezetünk automatikusan felkészül arra, hogy pontosan olyan anyagokat emésszen meg és dolgozzon fel, amelyek abban az ételben találhatóak, amelyet megszagoltunk.
Másrészt a mesterségesen előállított illatanyagok a szervezetünket csupán összezavarják. Mi szüntelenül szaglási érzeteket fogadunk be az orrunkon keresztül, de csupán egy nagyon kis százaléknak vagyunk tudatában ezekből (például, hogyha beparfümözzük magunkat, már tizenöt-húsz perc múlva képtelenek vagyunk érezni az illatát, nem azért, mert az eltűnt, hanem azért, mert már hozzászoktunk és nem is vesszük észre). A szaglás úgyszintén közvetlenül kapcsolódik az agyhoz, anélkül, hogy valamilyen módon ezt megállíthatnánk vagy megszűrhetnénk, mint pélául a szemek esetében, amelyeket be is csukhatunk, hogyha nem akarunk látni valamit. A felfogott szag természetétől függően az agyunk egy bizonyos visszajelzést küld és pszihés meg mentális szinten is érezzük, hogy jó-e nekünk az a szag, vagy nem. Jól ismert az a helyzet, amikor bizonyos emberek nem képesek szeretkezni valakivel, hogyha az ellenkező nemű emberi lény szaga nem tetszik nekik. Úgyszintén ismert az összefüggés a szaglás, illetve az emlékezés között, amely kapcsolatot terápás módszerként is felhasználnak az amnéziában (emlékezetkiesésben) szenvedő emberek esetében.
Visszatérve Korotkov kísérleteihez, azt a következtetést vonhatjuk le, hogy,  amikor egy gyümölcs vagy zöldség rendelkezik a sajátságos szagával, akkor még tartalmazza azt a szervezet számára szükséges életenergiát, ami az egészséges élethez elengedhetetlen. Minél természetesebb az étel, amelyet elfogyasztunk, minél tisztább (rovarirtók nélküli, stb.) az életünk és az egészségünk állapota is annál jobb.

Levegő nélkül meghalunk. Tiszta levegő nélkül megbetegszünk!

 

Az orosz kutató közli velünk, hogy a levegő hatása, amelyet beszívunk, úgyszintén lényegi fontosságú, pontosabban a negatív ionok, melyek a levegőben találhatóak, nagy hatást gyakorolnak az egészségünkre. Korotkov a Fizefskij kisérleteire utal a ’40-es és az ’50-es évekből, melyekben Fizefskij két csoport patkányt két hermetikusan (légmentesen) bezárt ketrecbe tett. Az elsőt megtöltötték negatív ionoktól teljesen mentesített levegővel, a második levegőjét pedig dúsították negatív ionokkal. A kísérlet eredménye meggyőző volt: a második ketrecben levő patkányok háromszor olyan sokáig éltek, mint az elsőben élők.
Úgy tűnik, hogy Oroszországban a levegőben levő negatív ionok befolyása eléggé ismert. Ilyenképpen egyes egészségügyi intézményekben, sőt még más jellegű cégeknél is, negatív iongenerátorokat használnak azért, hogy javítsák az életminőséget és az ott dolgozók hatékonyságát. Egy optimális módszer az, hogy egy több funkciójú ilyenszerű készüléket használjunk – légpárásítót egyidőben a negatív iongenerátorral (a levegő magas nedvességtartalma szükséges a negatív ionok számára).
Egy érdekes tényként Korotkov professzor megemlíti, hogy a fenyőfajtáknak van egy sajátságos tulajdonságuk, éspedig az, hogy más növényekhez képest aránytalanul nagy mennyiségű aktív oxigént termelnek, vagyis egy oxigénnel nagyon feldúsított levegőt bocsátanak ki.

Tíz percet beszélgetsz telefonon és el kell viselned a káros következményeket!

 

Korotkov professzor úgyszintén tanulmányozta a telefonok ártalmas hatását a testünk energetikai állapotára. Az általa vezetett tudóscsapat megmérte két önkéntes-csoport energetikai mezejét – melyekben mindannyian a fejük mellett tartották a mobiltelefonjukat, de egyesek kikapcsolva, mások pedig bekapcsolva a készüléket. Ilyenképpen nyilvánvalóvá vált a jelentőségteljes különbség a két csoport között, de ugyanakkor egyénileg, a személyek között is. A kísérleti alanyok tíz százaléka a mobiltelefon által kibocsátott sugárzásra érzékenyen reagált. Az összes kísérleti alanynál egy tíz perces beszélgetés által rájuk mért „ütés” még egy fél órán keresztül tartott azután, sőt, akár egy órán át is érezhető volt a konkrét beszélgetés befejezése után !!!
Korotkov, ezen ártalmas hatás csökkentése érdekében, azt tanácsolja, hogy egy modernebb típusú telefont használjunk, amely kevesebb sugárzást bocsát ki és, amely egy nagyobb GSM frekvenciát használ és így kevésbé káros a szervezetre nézve. Mindenesetre érdemes használjuk a fülhallgatót és a telefont tartsuk minél távolabb a testünktől, a létfontosságú szerveinktől (a nők számára ideális a táskában hordani azt). Tehát a mobil telefonnnak nem csupán nincs, mit keresnie, a fejünk mellett, de a mellényzsebünkben sem, vagy, ahogyan az divat, a nemi szerveink mellett, a nadrágzsebben!

Akár tudjuk, akár nem, energetikailag hatással vagyunk egymásra

 

Jelenleg Korotkov a világ minden tájára utazik és megméri a különböző helyek energetikai lenyomatát, pl. a hegycsúcsokon, a növények energiamezejét, a vizek energiáját stb. Különösképpen az olyan helyekre fókuszálja tevékenységét, amelyeket úgy tartanak számon, mint „szent helyeket”. A mérései igazolták, hogy ezek a helyek nagyon különleges energetikai mintával rendelkeznek. A csapata például sokkal nagyobb energiamezőt mért az Oroszország messzi északi részén található kolostorokban. Ellenkezőleg, a Macchu Picchunál az állandó nagy számú turistalátogatás miatt, úgy kellett elhagyja a helyet, hogy ott nem sikerült figyelemre méltó eredményeket produkálnia. Ő úgy tartja, hogy az emberi lények energiája, különösképpen akkor, amikor egy bizonyos helyen többen vannak jelen, nagyobb számban, fontos zavaró tényezőt jelent a mérései szempontjából.
Korotkov kísérletei az elektrofotonikus fényképezőgéppel bizonyítják a tényt, hogy, amikor az emberek egy bizonyos szándékkal vagy erőteljes érzelemmel szembesülnek, mint például a szeretet vagy a gyűlölet, ők intenzív hatást gyakorolnak egymásra, anélkül, hogy ennek mindig a tudatában lennének. Ezt a tényt ő is igazolta a kísérlete révén, melyet úgy nevezett, hogy „hátrafelé látni”. Ilyenkor a kísérleti alanyt minden egyes esetben hátulról nézte valaki, de ez néha egy számára teljesen idegen ember volt, vagy pedig olyan valaki, aki rokonságban állt vele (például a menyasszonya, vőlegénye). Ilyenképpen a kísérleti eredmények kimutatták, a mérések során megfigyelt energiamennyiség által, hogy a „nézett” ember, akire valaki hátulról erőteljesen rászegezte a tekintetét, „megérzi”, hogyha egy idegen figyeli, vagy, ha másvalaki nézi, aki közel áll őhozzá.
Következtetésképpen, minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy energetikai szinten kölcsönösen befolyásoljuk egymást, akár tudunk erről, akár nem. A negatív érzelmeink és emócióink révén nem csupán önmagunknak ártunk, hanem sajnos, másoknak is. Azonban, szerencsére, az okkult rezonanciának ugyanazon törvénye érvényes a jótékony érzések és emóciók esetében is, melyek révén mi „újra feltöltjük” egymást és önmagunkat energetikailag, emocionálisan, sőt spirituálisan is.
(forrás: http://tripura.ro)