2015. január 12., hétfő

Információs tudatmező



Az információs tudatmező igazából egy kisebb morfogenetikus tér. Információs tudatmezeje van minden embernek, (túl azon, hogy az emberi faj rendelkezik a fajra jellemző közös morfogenetikus térrel), közösségnek, ideológiának, értékrendnek. A különbség az, hogy a morfogenetikus teret a Teremtő hozza létre, míg az információs tudatmezőt akár az ember is létre tudja hozni.




Az információs tudatmező gyakorlatilag egy virtuális élőlény, mely maga legtöbbször nem tud materializálódni, hanem embereket állít a saját szolgálatába, azok energiájából táplálkozik, ugyanakkor támogatja is őket (nyilván a saját érdekében).

Amikor valaki saját maga csatlakozik valamilyen információs tudatmezőhöz, akkor azt támogatja a saját energiájával, például ad egy egység energiát. Az adott információs tudatmező is ad egy egység energiát, az együttműködés szinergikus hatású, azaz egy megy egy legalább négy, így az információs tudatmező is bővül egy egység energiával, és a hozzá kapcsolódott egyén is. Ez akkor igaz, ha valaki szeretetből csatlakozott az információs tudatmezőhöz. Amennyiből egy ember csak kényszerből csatlakozik, akkor az ő energiaszintje nem bővül, hanem csökken, az információs tudatmező mint egy vámpír elszívja az energiáját, ha pedig az egyén ellene fordul, akkor az tönkreteszi az embert.

Az információs tudatmező nem jó és nem rossz. Az emberek energiájából él, azokat függővé teszi, irányítja. 

Az információs tudatmezők küzdenek egymással, az emberek birtoklása érdekében. Ilyen például az ideológiák harca, társadalmi rendszerek harca, politikai irányzatok, pártok harca, vagy egy kisebb közösség esetén a vezetők harca.

Ha megnézzük a nácizmus esetét, maga ez az eszme egy információs tudatmező. Még azelőtt jött létre, hogy bárki kimondta volna a nácizmus gondolatát. Más tudatmezők hozták létre, egy ideológiai űrt kellett betöltenie. A térben meglévő náci információs tudatmező sok embert megérintett, ezért futótűzként terjedt. Emberek csatlakoztak hozzá a saját információs mezőjükkel, egymást táplálva energiákkal. Közben az emberek megalkották a különböző nári pártokat, ezek is mind információs tudatmezők lettek, melyek csatlakoztak a náci információs tudatmezőhöz. Közben Hitler a saját markáns információs tudatmezőjével, mellyel sok embert uralt,  nagyon erősen kötődött a náci tudatmezőhöz és végtelenül kusza és összefüggő energetikai kapcsolatrendszer jött létre. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a náci információs tudatmező elérte célját, hatalmasra nőtt, több millió emberrel rendelkezett és bábként kezelte, irányította őket, rabszolgává tette őket, ugyanakkor sok konkurens információs tudatmező elől elvette az életteret. A náci információs tudatmező zombiként uralta magát Hitlert is. Ugyanakkor az emberek, pártok és egyéb információs tudatmezők is alakították a náci információs tudatmezőt, ennek eredményeképpen ez egyre agresszívabb lett, egyre őrültebb formában nyilvánult meg. Az energetikai háború materiálisan világháborúban nyilvánult meg, melynek vesztesei az emberek lettek. Egy információs tudatmezőnek csak akkor van vége, ha nincs ember, vagy más információs tudatmező, amelyik táplálná energiával. Amelyik királynak nincs egyetlen alattvalója sem, az már nem király. A náci információs tudatmező nem szűnt meg, hiszen napjainkban is sokan támogatják energiájukkal, úgy emberek, mint pártok, és egyéb információs tudatmezők.

Ehhez hasonló, igaz sokkal kisebb volumenű egy olyan anya információs tudatmezője, aki nem engedi, hogy gyerekei leszakadjanak róla. Felnőtt korban akár 40 évesen is irányítani akarja gyerekeit, állandóan hívogatja őket telefonon, napi szinten minden eseményről tudni akar és meg is mondja mindig a véleményét, a tutit. Ilyenkor az anya tudatmezeje a gyerekek energiáiból táplálkozik, és különböző szerepeket játszva (én szegény, vallató, megfélemlítő) energiavámpír lesz. Sokszor fordul elő, hogy valamelyik gyerek belerokkan, és tolókocsiban végzi életét. Az ilyen információs erőtér erejére jellemző, hogy a rokkant 40-50 éves gyerek nem a saját sorsáért aggódik, hanem az anyukáját félti, aki sokkal erősebb, egészségesebb, és még mindig az ő fogyatkozó erejét szívja. A tolószékből felállni csak úgy lehet, ha megvalósul a leszakadás.

Bármelyik politikai párt nem más, mint egy – egy információs tudatmező materiális megnyilvánulása. A párt tagjait és szimpatizánsait az információs tudatmező a saját szolgálatába állította, őt szolgálják és töltik fel energiájukkal. A pártok csatározása nem materiális szinten dől el, hanem az információs tudatmezők láthatatlan energetikai küzdelmének eredményei. Ezért sokszor nem várt csodák történnek, legalábbis materiális szinten, pedig az eredmény már a levegőben lógott…

Korunk domináns információs tudatmezője a félelem. Ezt azért hozták létre jelenkori információs tudatmezők, hogy uralhassák az embereket, az ő információs tudatmezőiket. A világ vezetői és politikusai napi szinten csatlakoztatják az embereket ehhez az információs tudatszinthez. Ez olyan mint a mocsár, minél jobban benne van az ember, annál jobban lehúzza. A félelem információs tudatszintnek rendelték alá a világ vezetői és politikusai az összes hírügynökséget, hírforrást, internetes hírportált, médiát, híradót. Sokan mondják, hogy nem néznek híradót, nem hallgatnak híreket, nem olvassák a netes hírportálokat, lemondták az újságot, mert azt a sok negatív dolgot nem akarják beengedni a házukba.

Korunk másik domináns információs tudatmezője, amelyiket a fogyasztói társadalom információs tudatmezője hozott létre a saját érdekében, a pénz, az anyagi birtoklás információs tudatmezője. Ez a tudatmező a félelem tudatmezővel együtt hivatott az embereket rabszolgaként magához csatolni, gondolkodás nélküli zombivá, robottá alakítani. Mindezt önző érdekből, a fogyasztói társadalom információs tudatmezőjének gigantikussá válása, és a konkurens tudatmezők megsemmisítése érdekében. Minden információs tudatmező világuralomra törekszik és az emberek bábként szolgálják, ezért ez a tudatmező semmivel sem jobb vagy rosszabb mint a kommunizmus, vagy bármelyik más tudatmező. A végcél mindig ugyanaz, csupán a megvalósítás útja más és más. Látszólag…

(forrás: maga-a-valosag.com)

dr Daubner Béla Tanít Megélni a Valóságot-videó