2015. január 20., kedd

Miért halunk meg belül 25 évesen?



Egy remek kis motivációs videó, amit érdemes mindenkinek megnéznie, ugyanis nagyon jó a mondanivalója. Ideje, hogy Te is elgondolkozz azon, hogy hogyan éled az életedet, ébredj fel végre!



Prince Ea, amerikai rapper és aktivista.



Hidegen hagy a bőrszíned, a korod a nemed. Nem érdekelnek ezek a dolgok. Ezek nélkül is tudom, hogy van egy álmod ott legbelül! Amit titokban tartasz a világ elől, halogatod, kifogásokat keresel, hogy miért nem teszel érte. Azokra hallgatsz, akik azt szajkózzák: " Gondolkodj ésszerűen "! De a szíved mélyén tudod, hogy veszni hagysz valamit. És az életed csak elsuhan melletted. Hadd mondjak el valamit gyorsan.



Mi a leggazdagabb hely a világon? Tudod? Nem Kína vagy Dubai az, hanem a temető.


Mert a temetőben vannak a találmányok, amiket sosem találtak fel, üzletek, amiket nem kötöttek meg, dalok amiket nem énekeltek, könyvek, amiket nem írtak meg, eszmék melyeket nem hirdetett senki azért, mert féltek. Kockázatot vállalni féltek, akár csak Te.


Mondjak még valamit?

 


Te nem a temetőben vagy, még nem! Egyszer élünk, igaz? Minden múló pillanat örökre elszáll.
 
Soha nem indítod el még egyszer ugyanúgy ezt a videót mint, mikor az előbb a ,,Lejátszás-ra klikkeltél". Nem fogsz életedben ugyanúgy kétszer fogat mosni.

Érted már miért olyan fontos minden pillanat?

Ott kell lenned, át kell élned. És ki kell hoznod belőle a legtöbbet, meg kell élnünk az álmainkat, mert képesek vagyunk rá!

6000 éve feltalálta az ember a kereket, mindössze 6000 éve, az első repülő alig több, mint 100 éve repült. 50 évvel ezelőtt nem volt internet, se mobiltelefon. Szóval ne mond nekem, hogy olyan rég óta vagyunk itt, hogy mindent elértünk, amit lehet. Vannak álmaink, kihívások, amik arra várnak, hogy teljesítsük őket. Rád várnak.

Hellen Kellert egyszer megkérdezték, mi lenne annál rosszabb, ha vaknak születne? Azt mondta: "Sokkal rosszabb lenne, ha ugyan néznék, de nem látnék".

Miért nem tudjuk gyógyítani az összes betegséget? Miért nem jár mindenkinek tiszta víz, étel oktatás? Miért nincs béke a Földön? Miért kell meghalnunk, hogy a Mennyben legyünk? A földünk a világűrben van, ez lehetne a Mennyország. Csak egy kis változás itt (a fejedben ). Miért ne? Mert valaki azt mondja lehetetlen? Képtelenség? Soha egy szobrot nem emeltek a kritikusoknak. Folyton megmondják, hogy mit kéne tenned, pedig ők sem tették. Hagyd őket csináld, ahogy akarod, légy önmagad! Légy most itt, az álmaid valóra válhatnak. Ne legyél ezeknek a celebeknek a megszállotja: Kim Kardhasian... Éld a saját életed! Alkoss nagyot te magad! Azt mondják, az átlagos ember 25 évesen meghal, és 75 évesen temetik el. Tudod ez mit jelent? Magadnak kell rájönnöd. Ne hagyd, hogy a világ negatívitása magával rántson, ne hagyd eluralkodni. Ne arra menj, ahová jól járt utak visznek, hanem arra ahol még ösvény sincs! És vedd az akadályokat!

(forrás: vitalzone.hu)