2015. december 27., vasárnap

Joao De Deus - A világhírű brazil gyógyítómédium



A 65 éves, egyszerű brazil farmer: JOAO da Faria, akit Braziliában és világszerte JOAO de Deus néven ismernek, életét - immár megpróbáltatásokkal teli 40 éve - jelenleg Abadianiaban lévő Szent Ignác Házában életét a bizalommal hozzá forduló emberek gyógyításának szenteli.


A világ egyik legerősebb spirituális gyógyítója, aki 50 éves munkássága alatt milliók életét változtatta meg, adott új esélyt az életre.
Hívei Isten Jánosának (Joao de Deus) nevezik őt szeretettel.


João de Deus


Hogyan képes erre? Amint az a könyvből kiderül, Joao rendkívüli médium, akin keresztül a szellemvilág gyógyítói - az elmúlt évszázadok leghíresebb orvosai, számszerint 33-an – gyógyítanak.



Joao de Deus - Interjú Dr. Rippel Emiliaval a braziliai csodagyógyítóról - videó



- A világ minden tájáról keresik fel Joaot színészek, orvosok, politikusok, apácák, rabbik. Többek között Shirley MacLaine-t és a perui elnök fiát is meggyógyította. Szegényt és gazdagot egyaránt fogad és a gyógyításért nem kér pénzt, a kórházat adományokból tartják fenn Naponta több százan keresnek gyógyulást a Házban, ahol ez a csupa szív ember napról napra feláldozza testét /ilyen a médiumitás!/ hogy ellenszolgáltatás nélkül segítsen a rászorulóknak. A tömeg ellenére itt nincs káosz, vita, türelmetlenkedés, tolakodás, mert mindenki tudja, hogy meggyógyul. Egyszerű, de szigorú törvények uralkodnak, mindenki követi a természetfeletti spirituális erők /vagyis a gyógyító szellemek/ utasításait." /A Kiadó előszavai a 6-7. oldalról./




- "JOAO rendkívüli tehetséggel megáldott médium, aki harminchárom olyan szellemorvossal áll kapcsolatban , akik földi életükben elismert személyek voltak. A gyógyító mesterek elhunyt orvosok, sebészek, pszichológusok, teológusok szellemei, akik már olyan magas szellemi-lelki szintre emelkedtek, hogy nincs szükségük reinkarnálódásra. Spirituális szinten, emberszeretetből folytatják emelkedett, jótékony és könyörületes munkájukat.


 Isten Jánosa - videó



A csodás műtétek és gyógyítások, melyeket betegeken és mozgássérülteken végeznek, Joao médium testét használják

A gyógyítás sikerét tagadhatatlanul bizonyítják a hetente Abadaniába érkező emberek ezrei, valamint a egészségüket visszakapott milliók.

Joao erős, határozott, ugyanakkor nagyon érzékeny, szívélyes, odaadó ember. Joao testét a spirituális vezetők teljesen átveszik úgy, hogy eközben ő nincs tudatánál. Ilyenkor személyisége is megváltozik a segítő szellemek karaktere szerint. Az operációk alatt szemén és arcán transzhoz hasonló nyugalom látható. Ez alatt kezei hihetetlen pontossággal dolgoznak még akkor is, ha oda sem néz, vagy ha közben figyelmét másfelé irányítja.


Látható operáció - videó



Joao hívő ember, bár nem követ semmilyen vallást. Életének egyetlen célja a szeretet, a gondoskodás, és segíti az embereket megszabadítani a szenvedéseiktől.


Isten Jánosa film itt:  https://www.youtube.com/watch?v=2Sso9VhZC-c

Mint szellemi gyógyító médium természetesen Krisztus-hívő és Allan Kardec francia író és orvos (1804-1869) spirituális tanításának követője, mely szerint "a szellemvilág folytonos kapcsolatban áll a földi világgal és kölcsönösen hatnak egymásra: a szellemvilág letisztultabb a fizikai világhoz képest, éppen ezért a fizikai világ alárendeltje a szellemvilágnak. A kiválasztott médiumok a nemes cél érdekében képesek kapcsolatot teremteni a szellemlényekkel. Joao teste és tudata felett átveszik az irányítást, megkapja mindazt a tudást, amely a diagnózis megállapításához, a műtétek elvégzéséhez és a gyógynövényreceptek felírásához szükséges" 
Mondja is magáról Joao: Nem én gyógyítok, Isten gyógyít, én csak egyszerű eszköz vagyok a célhoz!" /5. fejezet, 55-56. oldal/
(forrás:sbk.gportal.hu)


Műtét João de Deus 2014 - videó