2013. december 1., vasárnap

Kvantum-Tudat Mező Átalakítás®




A Kvantum-Tudat Mező Átalakítás® annak a kvantumfizikai felismerésnek a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet a rezgés(energia) állapotával lehet leírni.




A non-lokális tudatnak a megnyilvánulása a Kvantum-Tudat Mező, ami a kvantumvákuumon, vagy "nullponti mező"-n keresztül hat a fizikai valóságra.

A világegyetemben minden Rezgés(energia) és Információ.

A Kvantum-Tudat Mező azonban, mégis az egyetlen létező valóság. Mi, mint tudattal rendelkező lények, ennek a valóságnak közvetlen részei vagyunk.
A Mátrix az a megtapasztalható valósághelyszín, amelyben a fizikai valóság és benne az életünk megnyilvánul és lejátszódik. A 11 tér-idő dimenzió színtere. Itt valósulnak meg a természet alapvető kölcsönhatásai. A mátrixban zajlik a jelekkel történő információ áramlás és a megfigyelő által itt kapnak megvalósult formát az elemi részecskék ( az anyag ) valószínűségi hullámai. Ez a pulzáló, interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező a központi motorja létünknek, s  amely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget, hívhatjuk ezért Variációtér-nek is.

Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben tisztán megfogalmazott szándékkal a kvantum-tudat mezőben átalakulást indítunk el, ami a mátrixban előidézett változás révén hatást gyakorol az emberre. Ezúton, a 2-pont módszerrel könnyen megtanulhatjuk, gyorsan és egyszerűen átalakíthatjuk a fizikai, érzelmi állapotunkat és az életünk általános kérdéseit.

Mi történik, ha alkalmazzuk az Átalakítást?

A személyes Kvantum-Tudat Mezőnkben és benne a Mátrixunkban megtaláljuk az információt a fizikai testünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, a hiedelmeinkről, a múltunkról, a lelkünk rezgéseiről, de benne találjuk a gondolatainkat is.
A tudatos választásunkon keresztül mindent másként látunk, a korábbi valóság összeomlik a kvantum szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése bekövetkezik. Az átalakítás hatását és ennek a könnyen megtanulható Módszer alkalmazhatóságát csak a képzeletünk korlátozza.

Az Átalakítás során  a Kvantum-Tudat Mezőn keresztül megváltozik a személyes Mátrixunk tartalma, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból. S miközben együttműködünk a saját lelkünkkel, így rendkívüli eredményeket érhetünk el. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat úgy, hogy egyre több megelégedettséget érünk el, mind életcéljaink elérésében és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában.

(Dr. Templom József)