2016. január 23., szombat

Karmakiller - Balázs Valéria Anamé vallomása előző életeiről



Léteznek-e előző életeink? Lehetséges, hogy azok az emberek, akik most fontos szerepet játszanak életünkben, már előzőleg is szereplői voltak életünk regényének? Veled is előfordult, hogy valakivel először találkozol, mégis úgy érzed, mintha már ezer éve ismernéd?


Balázs Valéria Anamé


Balázs Valéria elénk tárja sok-sok előző életét azoknak szépségeivel és fájdalmával együtt, és egy fantasztikus utazásra invitál minket, melyen keresztül megérthetjük, hogy a tanulás, a gyötrelem, a szépség életünk szerves része. Meg kell élnünk a poklok-poklát ahhoz, hogy végül magunkra találjunk.

Mikor Valériát édesanyja a szíve alatt hordta, daganatos betegségben szenvedett, melyet kemoterápiával kezeltek. Az édesanya meggyógyult, viszont Valéria koraszülötten, csípőficammal, gyenge immunrendszerrel született. Édesanyja és nagymamája nevelte, akiktől szeretetet nem, viszont verést annál többet kapott. Magába zárkózott, nem volt önbizalma, így az óvoda, iskola is szenvedés volt számára. Nem voltak barátai, és ő is úgy ítélte meg, hogy nem érdemes a szeretetre. 8 éves lehetett, amikor egy magazinban jóga gyakorlatokat látott és tudta, hogy ő ezt régről ismeri és a jóga része életének.

Az állandósult fizikai és lelki terror hatására egészségi állapota egyre romlott, pszichoszomatikus bélgyulladása lett, veséi felmondták a szolgálatot, asztmás volt és autoimmun betegséget
diagnosztizáltak nála. 10 évesen kórházba került, rettegett a kiszolgáltatottságtól. 18 évesen elmenekült otthonról és beiratkozott a Buddhista Főiskola jóga szakára. Közben meg tanulta irányítani légzését és figyelmét, és rendszeresen eljuttatta magát meditatív állapotba. 6 év gyakorlás után egy meditáció alkalmával találkozott mesterével, aki a Fény Testvériségének tagja. Ők azért dolgoznak, hogy világunkban nőjön a szeretet, a bölcsesség és a tudatosság. A mester Anaménak nevezte Valériát. Elmondta neki, hogy csak azok találkozhatnak velük, akik elérnek egy magasabb energiaszintet, és ezáltal rajtuk keresztül magasabb bölcsesség tud megnyilvánulni. A felemelkedés ösvénye mindenki teste középvonalában ott van, ezért testünk szakrális szimbólum is.

Mesébe illő módon gyógyult meg - videó


Minden csakra felel valaminek a kibontakozásáért

 

A gyökércsakra a biztonságért, a szakrális csakra a vágyaink beteljesüléséért, a köldökcsakra a hatalomért, a szívcsakra az érzelmekért, a torokcsakra az igazságért, a harmadik szem a szellemiségért, a korona csakra pedig az egység megteremtéséért felelős.

Anamé már készen állt arra, hogy megtudja, hogyan vezetett életútja a magasabb tudatossághoz, hogy milyen módon válaszolta meg a hét csakra kérdéseit. Volt mágus és jógi, filozófus és boszorkány, papnő és vezeklő és még ennél is több életébe tekinthetünk bele. Ma már tudja, hogy a sok szenvedés nem volt hiábavaló. Megértette, hogy előző életei mely történéseinek milyen következményei kellettek saját fejlődéséhez.
Ma egészséges, élete teljes, szerető párjával azon dolgoznak, hogy másoknak is segítsenek módszerével az Anamé Kundalini Programmal a csakrák kitisztításán keresztül abban, hogy életüket egészségben és boldogságban élhessék.
(forrás: noiportal.hu)

Aki saját erejéből felállt a tolószékből..- dr. Mészáros Gabi vendége Balázs Valéria Anamé - videó