2016. február 5., péntek

Szel­le­met rög­zí­tett egy ba­bafi­gyelő ka­mera



Majd­nem sok­kot ka­pott az az anyuka, aki a ba­bafi­gye­lőn ke­resz­tül egy szel­lem­szerű dol­got vi­de­ó­zott le gyer­meke ágya fe­lett.


Az anyuka szerint tisztán kivehető, hogy egy másik gyermek szelleme bukkan fel az alvó kisgyerek ágyánál, és fölé hajol. Elmondása szerint eddig nem hitt a szellemekben, csak dajkamesének tartotta a róluk szóló történeteket, de mára már megváltozott a véleménye.

A szellem többször is átsétál a kiságyon, tisztán látszódnak a körvonalai is, így nem lehetett például a kamera előtt lebegő szöszmösz, vagy bármi hasonló. Úgy látszott, mintha a kisgyereket figyelné, hogy alszik-e.
Az eset után az anya azonnal a gyerekszobába sietett, ahol nem látott semmi szokatlant, gyermeke pedig édesdeden aludt, mintha mi sem történt volna.
Jade Yates az ismerősei szerint szavahihető ember, így nem vonják kétségbe a videó hitelességét. Az anyuka aggódott, hogy esetleg rosszindulatú szellemről van szó, de több hozzászólásban megnyugtatták, hogy ha így lenne, már észrevette volna. A szellem alighanem jóindulatú, és talán elegendő, ha megkéri, ne zaklassa őket többé.
(forrás:ripost.hu)