2016. február 10., szerda

Őrangyalod„Senki sincs egyedül. Ha úgy érzed, senki sem szeret, senki sem törődik veled - hát nagyon tévedsz. Az őrangyalod az életed minden egyes pillanatában ott van melletted, és folyamatosan eláraszt a szeretetével.”
(Lorna Byrne)


"Az őrangyalokat személyesen neked szánták, Ők azok, akik egész életedben melletted maradnak. Ezek az angyalok soha nem éltek emberként a Földön.

Minden egyes embernek, hitétől, személyiségétől vagy életstílusától függetlenül legalább két őrangyala van. Az egyik angyal az extroverált "lökdösődő" angyal, aki olyan választásokra sarkall, melyek kapcsolatban állnak legmagasabb rendű éneddel. Ez az angyal tisztában van képességeiddel, lehetőségeiddel, és arra bátorít, hogy minden tekintetben fényesen tündökölj.
A másik őrangyal sokkal csendesebb hangját és energiáját illetően. Ez az angyal megvígasztal, amikor szomorú vagy, magányos vagy csalódott. Átölel, amikor nem kapod meg azt a munkát vagy lakást, melyet annyira szeretnél, és megnyugtat, amikor nem jön össze a péntek esti randi."
(Dr. Doreen Virtue)
(forrás:elozoeletek.blogspot.hu)