2016. november 26., szombat

Meghalt hogy szeressék. Járt a Mennyben.Tudással és Üzenetekkel Tért Vissza

 

A klinikai halálból visszatért Erica McKenzie elképesztő beszámolója.


A Johns Hopkins Egyetem Orvosi Karának módosult tudatállapotokat kutató teamje örömmel támogatja Erica McKezie-t. Kutatócsoportunk, melyet Erica támogat olyan halálközeli élményeket és más módosult (nem-szokványos) tudatállapotokat kutat, amelyek alapvetően változtatják meg a halálról alkotott elképzeléseinket. Erica hiteles halálközeli élménye és személyes jelenléte kutatásunk kitűnő képviselőjévé teszi őt.” 
Dr.Roland R. Griffiths, Ph.D. Professzor, Pszichiátriai és Idegtudományi Részleg

Dr.Roland R. Griffiths, Ph.D. Professzor

Mi az emberi élet értelme?

Létezik-e egy magasabb erő egy láthatatlan világ és ha igen, milyen üzenete van számodra?



Átlépés a halál kapuján

Erica McKenzie halálának és újjászületésének igaz története.

2002-ben a 32 éves Erica McKenzie sok éven át tartó küzdelme a függőséggel és a testképével oda vezetett, hogy egy nap összeesett és meghalt. Pillanatokon belül katapultált a testéből és egy elképesztő utazásba zuhant bele. Megdöbbentő módon minden sokkal valóságosabb és éberebb lett mint előtte. A tudata teljesen kitisztult, könnyű lett és felszabadult.

Csodák csodájára nem valami fájdalom, és rossz dolog történt, hanem egy extatikus transzélmény bontakozott ki. Az életből a halálba való átmenet teljesen fájdalom és zökkenő mentes volt. Először látta magát a plafonról de hihetetlen módon 360 fokban látott és mindent egyszerre tudott önmaga körül. Ezután egy fénysebességhez hasonlatos villanással szippantotta be egy alagút, amely egyenesen felrepítette Isten színe elé.

Találkozás Istennel 


Megdöbbenve úgy érezte:
“Végre hazaértem! Hát ez az én otthonom. Ezt kerestem egész életemben!” Egy nagy szemüveg jelent meg és azt mondta neki a Teremtő: “Na most nézz” ekkor belenézett és ekkor látta meg az IGAZSÁGOT. Abban a pillanatban eltűnt életének összes félelme, kétsége. Akkor és ott nagyon sok mindent megértett.

Visszatérés a halálból

Erica élete attól a naptól fogva gyökeresen megváltozott. Azóta kizárólag az emberek életének jobbá tételével foglalkozik. Egészséges embereknek pozitív változást hozó üzeneteket közvetít, betegeknek nyújt támogatást és segítséget. Haldoklókat kísér, megkönnyítve az átmenetet életük utolsó szakaszában, elhunytak lelkével tud kapcsolatba lépni.

Mi Erica küldetése?

Nem csak emberek ezrein segít előadásaival és konzultációival, hanem szenvedélyesen dolgozik azon is, hogy az egészségügyi intézményekbe bekerüljön a spirituális élmények elfogadása és méltó támogatása.
Ideje túllépni azon, hogy a gyógyítás kizárólag az emberi testre fókuszáljon, hiszen a spiritualitásunkkal való összekapcsolódás lényegi része a gyógyulásnak
Vallja: a 20.századi orvoslás paradigmájának meg kell újulnia. Ideje végre lecserélni a jelenlegi emberképet egy teljesebb, test-lélek-szellem egységet magába foglaló emberképre.


“Találkoztam Erica McKenzievel és hallottam előadni halálközeli élményével kapcsolatosan. Pont olyan élőben, mint ami a könyvből átjött, teljeen magával ragadó. Nagyon energikus és meggyőző előadó, aki jól kapcsolódik közönségével. Tele van örömmel – tiszta szívű.” 
Dr. Kenneth Ring, a Lessons from the Light című könyv szerzője

“Erica azon ritka előadók egyike, aki a lelkéből beszél, és teljes szívvel van jelen. Egy igaz ember, amit az egész közönség érez. ” 
Dr. Alan Hugenot

“Erica McKenzie az egyik legjobb előadó, akit valaha is hallottam! Különleges találkozása volt a Teremtővel, mely során bölcs belátást és életfeladatot kapott. Erica azt állítja, a Teremtő mindannyiunkat megajándékozott saját, egyedi értékeinkkel és feladatunk, hogy ezeket a különbözőségeket feltárjuk magunkban és mások megsegítésére használjuk, egy jobb világot létrehozva szeretetteljes szolgálatunkkal.” 
Bill Guggenheim a Hello From Heaven! című könyv társszerzője



“Nemrégiben volt lehetőségem hallani Erica McKenziet. Lebilincselő, energikus előadó, akit közönsége odaadó figyelemmel hallgatott. Saját halálközeli élményének beszámolója oly magával ragadó volt, hogy minden jelenlévő jóval a tervezett előadásidőn túl ott maradt, nem akartak elmenni!” 
Mary Cummings az Institute for the Advancement of Science and Consciousness alelnöke

“Kedves Erica, köszönöm, hogy megosztottad velünk a történetedet, amely számomra az isteni szeretet megtestesülése maga. Köszönöm, hogy elfogadtad az életfeladatot, melyet kaptál. És egyetértek azzal, hogy a Teremtő a szépség ajándékát is neked adta egyéb, isteni ajándékok között. ” 
Michel

(forrás: http://visszateres.integraleuropeanconference.com)

Erica McKenzie - videó