2016. november 27., vasárnap

Nem véletlenül álmodsz az elhunyt szeretteiddel - A médium szerint erre utal a megjelenésük


Álmodtál már valaha egy elhunyt szeretteddel? Ha igen, akkor biztosan elgondolkodtál már azon, hogy mire is utalhat egy ilyen tapasztalás. Lauri Moore médium szerint számos oka lehet annak, hogy amíg alszunk, megjelenik egy eltávozott hozzátartozónk – nézzük, mik lehetnek ezek!

Lauri Moore

Üzennek – de mit?

Lauri Moore szerint a legegyértelműbb magyarázat az, hogy a szerettünk megpróbálja a tudtunkra adni, hogy minden rendben van vele. Moore állítja, az esetek többségében csak akkor álmodunk velük, ha lezárult a gyász folyamata, ha újra ugyanúgy éljük az életünket, ahogy a tragédia előtt is. Az eltávozottak érzik, mikor jön rendbe a lelkünk, és tudják, mikor jön el az ideje annak, hogy biztosítsanak minket arról, jól vannak, minden rendben velük.

Az álombeli feltűnésekkel azt is jelezhetik, hogy szívesen segítenek, ha szükség van rájuk. Moore leszögezte, sokan számoltak be arról, hogy akkor álmodtak szeretteikkel, amikor valamilyen döntéshelyzet előtt álltak, és nem tudták, hogyan tovább. Ha bizonytalan vagy, és akaratlanul is arra vársz, hogy valaki segítsen szorult helyzeteden, akkor ne csodálkozz, hogy a szeretteid kapcsolatba lépnek veled az álmok világán keresztül.

Moore utalt arra is: előfordul, hogy semmit nem akarnak üzenni nekünk. Jelenlétükkel pusztán tudatni akarják, hogy szeretnek és figyelnek minket, és igyekeznek megteremteni azt a békét, ami nyugodt, harmonikus életet biztosít a számunkra.

Nem vagy egyedül

Nagy az eshetősége azonban annak is, hogy figyelmeztetni próbálnak minket: a médium szerint ugyanis akkor is főszereplői lehetnek az álmainknak, ha valamire rá akarnak ébreszteni. Ilyenkor a kinézetük, a viselkedésük eltér attól, mint amit megszoktunk tőlük, de pont ezekkel a különlegességekkel akarják felnyitni a szemünket, ezzel akarják jelezni, hogy váltsunk irányt. Lehet, hogy meglepő, figyelemfelkeltő szimbólumok határozzák meg az álmainkat – vedd észre őket, próbáld összekötni az életed egyes részeivel, hátha kitalálod, mit jelentenek, mire utalnak!


Nem ritka, hogy álmunkban látogatnak meg szeretteink

Bármit is szeretnének üzenni nekünk az elhunyt szeretteink, a legfontosabb, hogy tudjuk: nem vagyunk egyedül. Moore szerint minden olyan ember megtapasztalja ezt az élete során, aki valaki olyat vesztett el, aki közel állt hozzá. Ha te még nem álmodtál egyik szeretteddel sem, bár van olyan, akit eltemettél, légy türelemmel – lehet, hogy még nem dolgoztad fel teljesen a hiányát, ezért nem lesz része az álmaidnak.

(forrás:femcafe.hu)