2017. augusztus 24., csütörtök

A rezgésszint emelés lehetőségei



A rezgésszint emelésnek lelki szinten számos lehetősége van. Minél többet foglalkozol önmagaddal, és oldod fel a saját korlátozó hitrendszereidet, félelmeidet, fájdalmas lélekmegtapasztalásaidat, a tudatalattid feltárásának segítségével. Ha a gyermekkori léleksérüléseidet, megbocsájtani való dolgaidat (önmagad és mások iránt), előző életek tisztítását, karmikus leckéket önmunkával feloldod, akkor szépen fokozatosan emeled a lelked rezgését, és a test követi a tisztulást.


Mindegy milyen módszerrel csinálod a lényeg, hogy CSINÁLD! Pár példa a módszerekre: pszichológiai, alternatív, spirituális, pszichodráma, pszichoterápia, kineziológia, családállítás, mátrix energetika, kvantumszinkronizáció, thetahealing, önsegítő könyvek. Minél magasabb a rezgésszinted, annál jobban kell figyelned a gondolataidra, érzéseidre és arra, amit meg akarsz teremteni, mert ott pik-pakk megteremtődik minden, és utána pisloghatsz, hogy „Mi a fene ez? Hogy lehet ezt visszacsinálni? Én nem ilyen lovat akartam!”


Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk azzal amire vágyunk, amit szeretnénk, mert bizonyos ismeretek hiányában, mint pl. a rosszul megfogalmazott szándékok többnyire csúnya, morbid és vicces teremtéseket szülnek. Ha pedig olyasmit akarunk teremteni ami nem is a mi vágyunk, hanem szülők, szomszédok, a Cosmo újság, és társai, azaz a reklámok stb. Mielőtt elkeserednél, hogy nem tudod megteremteni nézd meg kié az amire vágysz? Tied? Könnyű? Ha nehéz, akkor nem a tied! Küld vissza oda ahonnan jött, és kérj újra!

Amikor kiadsz egy szándékot, hogy a sok túlfeszített munkahét után végre pihenésre vágysz, nem biztos, hogy abban a formában érkezik meg hozzád, amire gondoltál, vagy képzeltél. Mert néha a pihenés egy jó kis náthával is érkezhet, és néha kibicsaklott bokával, lábtöréssel, vagy egyéb pihenésre kényszerítő „furcsaságokkal” mint az átmeneti munkahely hiánya és hasonló fincsiségek. Nagyon-nagyon ritkán érkezik egy wellness hétvége formájában, vagy egy Hawaii utazás képében, lehetőségként. És ennek valószínűsége a gondolkodásunk, a hitrendszereink, félelmeink, önszabotáló programok, azaz az alacsony rezgő megéléseink miatt van. Egy magasabb rezgésszinten élő személy hitrendszerében, tehát pozitív hittel és tudatossággal teli személy életében igenis, valós lehetőségként jelenik meg egy egzotikus út, mert már ismeri az Univerzum azon törvényeit, mint a vonzás, a minden lehetséges, a bőség és bizonyosság törvénye, a szinkronicitás elve.


Egy alacsonyabb rezgésszinten lévő ember, aki még nincs tisztában önmagával, a tudatalattija működésével. 
A vonzás törvényeivel, el sem tudja képzelni azt, hogy a „vakszerencse” vagy a „véletlen” ami nem is annyira véletlen rámosolyoghat, és az Univerzum létrehoz neki egy utazást. Mert vagy abban hisz, hogy ő szegény, hogy ő nem érdemli meg, hogy egyébként is honnan, hiszen lottót sem adott fel, és különben sem mehetne el, mert háztartás, munka, és különben sem tudja, kire hagyná a macskát, tengeri sünt vagy akármit, de legfőképpen a KOMFORT ZÓNÁJÁT NEM! Hiszen ott érzi magát biztonságban, ami illúzió, annak ellenére, hogy boldogtalan és szenved! És addig marad így, ameddig nem fáj eléggé, hogy változtasson. És olyankor ránéz arra, aki már a kerítésen kívül van, hogy bezzeg milyen mázlista (irigység, megvetés=alacsony rezgésszint). 

Csináld utána! Ha nem utána, akkor alakíts ki egy saját utat, amellyel oda juthatsz ahova ő, vagy még messzebbre és már együtt örömködhetsz a sikerén (öröm=magas rezgésszint) és ez az érzés még több örömöt, vagy örülni való dolgot hoz be az életedbe. És ha még hálás is tudsz lenni, hogy bátorságodnak köszönhetően (hála=magasabb rezgésszint) kiléptél a komfort zónádból, még több olyan dolog jön az életedben, amiért hálás lehetsz! EZ TÖRVÉNY!


Nagyon jó az a mondat, amit minap olvastam: „a pénz az örömhöz jön, de a pénzt nem követi öröm”

Hiszen hiába van pénzem, az nem mindig garancia rá, hogy boldog is vagyok. De ha örömteli és boldog vagyok, az örömteli apró dolgoktól óhatatlanul kezdi ezt követni az anyagi bőség. Keress valamit az életedbe, amiben örömöd leled, nem kell nagy dolgokra gondolni. Rajzolj, fess, kreatívkodj, beszélgess másokkal, fuss, sportolj, énekelj, foglalkozz a lelkeddel, csinálj bármit, amiben az örömödet leled és meglátod, mennyi-mennyi örömteli dolog érkezik az életedbe! 

Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Ja, a komfortzónád egyik határlécét? Feszegesd a határaidat, emeld a rezgésszinted, ez a kulcsa a sikeres teremtésednek!

(forrás: Horváth Erzsébet - kicsibudoar.hu)

Bagdi Bella: HOOPONOPONO - videó