2017. augusztus 8., kedd

Ez történik, ha evés előtt imádkozol, és keresztet vetsz!



Orosz tudósok arra a felfedezésre jutottak, hogy az evés előtti ima, és keresztvetés által a hívő, és nem hívő emberek egyaránt meg tudják tisztítani a negatív energiáktól, vagy káros elemektől a vizet, és az élelmiszereket.


Egy fizikus, Angelina Malakhovskaya megállapította, hogy, ha evés előtt keresztet vetünk a kenyérre, és a vízre, egy misztikus erő segítségével meg tudjuk tisztítani azokat. Ez a felfedezés egy 10 éves kutatómunka eredményei alapján született.

Malakhovskaya más tudósokkal együtt a “Miatyánk” csodálatos hatását is vizsgálta. Arra a következtetésre jutottak, hogy az ima erejének hatására elpusztulnak a vízben, és az élelmiszerekben található mikrobák, kórokozók.

A kísérletben kutak, folyóvizek, és tavak vízéből vett mintákat vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy mindenik vízminta számos baktériumot tartalmazott, de miután elmondták a “Miatyánkat”, és keresztet vetettek a vizek fölött, a baktériumok száma rohamosan csökkenni kezdett. A műveletet hívők, és nem hívők egyaránt elvégezték, de, mint bebizonyosodott, a hit nem befolyásolta az ima hatását.

Későbbiek során rájöttek arra is, hogy az ima, és a keresztvetés nem csak a baktériumok számát befolyásolta, hanem a rituálét végző személy vérnyomása is normalizálódott.

“Vess keresztet minden étkezés, és ivás előtt, mert a kereszt képes arra, hogy a mérgező anyagoktól megtisztítsa a táplálékodat, és az italodat” – mondta egykor Arsenie Boca atya.
(forrás: http://twice.hu)