2017. augusztus 18., péntek

Nagy Krisztina Tisztànlàtó - Lèleklàtó



Nagy Krisztina vagyok, 46 éves.
Egyéves koromban egy érdaganat volt a szemhéjamon, azt műtötték meg, így indult az életem. Pici korom óta érzékelek, látok dolgokat…
A szüleim nem hittek nekem, ezért sok helyre el is vittek vizsgálatra, nem -e valamilyen problémám van.
Majd nagyon sokáig eltakartam ezt a dolgot...a szememet sokszor műtötték, plasztikázták, igazából nem is foglalkoztam a spiritualitással sokáig...majd 2003-tól elkezdett érdekelni.
Egy mátrai hotelben dolgoztam és az ottani igazgatónő, Mihályfi Gabriellának köszönhetően jöttek újra elő az eltakart dolgok.
Sok beszélgetés, majd tanfolyam követte a felfedezést...és 2012-tól foglalkozom a léleklátással…bízom Istenben, hogy azért kaptam ezt a képességet, hogy a hozzám fordulóknak utat tudjak mutatni.


Amikor felüti egy betegség a fejét, akkor gondolkodj el azon, hogy ez mire is figyelmeztet? Mit vettél a lelkedre és mit kell elengedned...?

Ha felismered és megköszönöd az égiek figyelmeztetését, akkor meg tudsz gyógyulni! Egy léleksegítő annak, akihez érzelmi szál is fűzi, nem tud 100 százalékban segíteni, mivel ott van az érzelmi kötődés. Az igazság az, hogy a saját életére sincs olyan rálátása, mint a hozzáforduló emberekére… Ezért jó, ha van mellettünk olykor olyan segítő, aki tud tiszta képet mutatni. Mindig figyeljünk a belső hangra és ne engedjük az egót érvényesíteni

...Kedveseim! Nagyon elszomorít az, hogy az ezoterikus társadalom egészét negatívan megítélik az olyan "segítők" miatt, akik számára ez a munka nem szolgálat, hanem emberek pénztárcájának vékonyabbá tétele. Akiknek az a célja, hogy saját magukat gazdagabbá tegyék és irreálisan magas összeget kérnek el tisztításért, oldásért.. Nem méltóak arra, hogy spirituális mesternek mondják magukat. Elszomorít, hogy az ilyen emberek miatt bennünket is megszólnak, a mi munkánkat is lenézik azt gondolva, hogy csak pénzt akarunk keresni. De ez a legtöbb spiritisztánál szerencsére nem így van. Forduljatok hozzánk bizalommal, kérdezzétek meg nyugodtan előre, hogy minek mennyi az ára…mert ingyen valóban nem dolgozunk, ahogy ti is fizetést kaptok a munkátokért. De ez legyen reális ár! Aki pedig gazdagságot remél.. Annak azt üzenem: szolgálni, gyógyítani, tanítani esküdtünk fel, nem kihasználni másokat! Azt gondolom, hogy aki spirituális dolgokkal foglalkozik, annak be kell tartani bizonyos íratlan szabályokat.
Ha dolgozik, akkor előre le egyeztetni, mi, mennyibe kerül…nem meglepetésszerűen közölni a klienssel, aki esetleg nem tud akkora összeget kifizetni.
Ez mindenkinek kellemetlen. Mint ahogyan az is, hogy pontosan odaérünk a megbeszélt találkozóra, ha valami miatt mégsem tudunk odaérni vagy késünk, akkor azt időben jelezzük. Aki segítő szerepet vállalt ebben az életben, oda kell figyelni ezekre a dolgokra, tiszteletből.

A tisztánlátás adottság, amivel mindannyian rendelkezünk 3-4 éves korunkig, aztán elnyomják.
Olyan embereknek tudok segíteni, akiknek szüksége van az útmutatásra, valamilyen formában elakadt az életük.
Életút megtalálása, párkapcsolat, munka, háztisztítás, energiagyógyászat.
Információt hívok le az univerzumból és képekben látom azokat, a feltett kérdésekre válaszként.
Felemelkedett Lelkek, angyalok, fénylények, akik segítenek a közvetítésben.
Segítettem már eltűnt emberek megtalálásában.

Boldogság megtalálni azt a lelket, aki a szívünkbe parázs helyett, lángot tud gyújtani!
Aki ha szomorú vagy, akkor mosolyt tud csalni az arcodra!
Akire számíthatsz, ha egyedül vagy!
Aki életet lehel a mindennapjaidba. Mielőtt leszületünk, kiválasztunk egy családot, akiket tanítani szeretnénk./Apuka, Anyuka, testvérek./
Egy testet, amit fejleszteni szeretnénk.
És társakat, akikkel van ledolgozandó feladatunk....
Van, hogy egy - egy ember csak picit időz az életünkben...van, hogy előbb jön és még nincs megérve tartós kapcsolatra és el kell engedjük, hogy rá ébredjen, mi a kettőnk feladata...
Sok-sok tapasztalat tanítás az Élet!
Minden pillanatot köszönj meg és légy Hálás a mindenségnek, hogy itt lehetsz és tapasztalhatsz…Áldás minden Lény javára!

Előző életből hozunk feladatokat...elmaradt dolgokat. Sok kisgyerek csak pár hónapot, évet él és elmegy...Ez általában azért van, mert annyi időt kellett annál a családnál eltölteniük és úgy kellett elköszönni, lejárt a feladat velük, áthozták ebben az életbe a fent maradt feladatot; és kiléptek. Nehéz megérteni sokszor.

Mindig a gyökereket kell megvizsgálni: mi, miért történik!
Betegségeknél mit hozunk és hogyan tudjuk oldani a problémákat.
Főleg daganatos betegségeknél ....
Figyeljünk Egy-Másra - és Ne bántsunk senkit!
A kimondott szónak teremtő ereje van!

Mikor megérzed lelked szavait, érzed, melegen átölel a szeretet…
Meg nem járt úton indul el, egy bizonyos érzés…
Akkor is szereted, ha éppen nem melletted ébred.
Ès akkor is ott a gondolat, miben segíthetsz.
Szereted, mert a Lelkébe szerettél és ha kitisztul az út és van még parázs, Ott lesz melletted....
Ha kell, várok, míg lelkem engedi...

Figyeltétek már, ha valamit nagyon görcsösen szeretnétek, akkor azt nem kapjátok…miért? Mert az energiát rá teszitek, arra a dologra és ezzel elnyomja, eltolja azt...ha lazábban állsz hozzá és megengeded a teremtésnek, hogy számodra a legjobbkor adja, akkor pontosan akkor lesz ott, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá!
Ez bármire igaz. A Létezéstől mindent megkapunk, csak helyesen kell teremteni.
Rajta tedd meg!

Mi az, amit meg kell látnunk végre?

Ha ugyan az a probléma és nem változtatunk rajta, csak egy helyben toporgunk, bele ragadunk a helyzetbe...Merjük megélni a jelent! Ha Fèl-elem - ben élsz, sosem leszel Egész ! Ne csak elvárjunk, adjunk is !
Szép tiszta gondolatot, szavakat, érzést, szeretetet! 

Fontos, hogy magunkban lássuk a hibáinkat, tudjunk bocsánatot kérni. Kitudjuk mondani azt, ami bánt.
És egymás kezét fogva haladjunk. Bíztam ...hittem...ès tanultam... Útmutatást adok az embereknek, hogy ezt hogy élik meg, mit változtatnak rajta az az ő dolguk.

Szabad akarattal rendelkezünk, ha nem tudunk változni, akkor körülöttünk sem változik semmi. Én elvégzem a rám bízott feladatot és a többi a kliens dolga, elindul a megfelelő irányba vagy sem....
Minden energetikai tisztítást fentről végeznek, én csak egy eszköz vagyok, adom a lényem és rajtam keresztül folyik a munka.
A tanácsadás 45 perc. Ha nem használja ki az időt a kliens, mert nincs több kérdése az adott időpontban, újra kell kérni útmutatást egy következő időben, mindenkinek módja van tehát arra, hogy kihasználja az idejét.

Hol kezd gyógyulni a test ?

Ha hisz önmagában és megtalálja a gyökerét a betegségnek!
Ha feltártuk azt, honnan ered és változtatunk azon, ahogy akkor tettünk, gondoltunk, elkezd változni...
Egy energiagyógyász csak segít kitisztítani a berekedt dolgokat, a betegnek viszont a hozzáállásával segíteni kell. Így lesz teljes a gyógyulás.

Miért mindig azt toljuk el, aki szeret.? 

Fura az élet és megmagyarázhatatlan, ki miért ragaszkodik ahhoz, aki kidobja, kihasználja…? Miért mindig azt dobjuk el magunktól, aki szeret? Nem tudni. De azt igen, hogy mindig túl nagy árat fizetünk érte. Óriásit.

Én másképp érzek, másképp látok dolgokat.

Ha szeretek valakit, akkor azt önzetlenül teszem, nem önzésből vagy érdekből...Mindig annyi "terhet" kapunk, amit a lelkünk elbír ...Később látjuk, mi volt az akkori feladat azzal a dologgal, emberrel, abban az időben ...Alázattal fogadjuk a megkapott feladatot, hogy tanuljunk és emelkedjünk…
Bizonyos emberek tanítanak alázatra bennünket, még ha negatív kritika is, amit mond ...és köszönd meg, majd lépj tovább...
(Nagy Krisztina Tisztànlàtó -Lèleklàtó)

Vendégünk: Nagy Krisztina, látó - videó
 forrás:gyongyostv