2018. március 17., szombat

5 jel, hogy a szellemi vezetők próbálnak kapcsolatba lépni veled!



Érezted már úgy, hogy pár napi fejtörés és tanakodás után egyszer csak úgymond „megvilágosodtál” és rájöttél a helyzet megoldására? Lehet, hogy az intuíciód játszott közre, de az is megtörténhetett, hogy képes voltál az Univerzum jeleiből kikövetkeztetni mi a helyes.


Az Univerzum útmutatása bármikor beléphet az életedbe, amikor szükségét érzed. Számtalan módon kaphatsz jeleket, lehet az egy megérzés, belső hang, vagy a természet jelei, a felsőbb energiák megtalálják annak módját, hogy kapcsolatba lépjenek veled.

És hogyan kerülhet erre sor? – a következő jelekből kiderül:

1. Több szinkronicitás történik az életedben

Az egyik legerősebb módja annak, hogy az Univerzum kapcsolatba lépjen veled, az a szinkronicitás. Mit is jelent ez? Nos tulajdonképpen arról van szó, hogy amikor úgy érzed az életedben minden darabjaira hull, hirtelen ezek a kis darabkák összeállnak és érezni kezded, hogy valami jó fog kisülni ebből. Vagy két nagyon hasonló esemény fedi egymást az életedben. Hogy jobban megértsük itt egy példa: most szakítottál a pároddal, és mikor beülsz a kocsiba és bekapcsolod a rádiót egy szomorú szakítós számot kapsz el. Vagy egyik este nagyon magányosnak érzed magad, és a semmiből egyszer csak megszólal a telefonnod és egy régi barátod hív. Ezek a dolgok jelentéktelennek tűnnek, pedig nem azok, ezért lágy résen. A számok is nagy erővel bírnak, például ha az óra kijelzőjére pont akkor pillantasz, mikor az 11:11-et mutat, akkor az angyalok figyelnek rád.

2. Meditáció közben úgy érzed, mintha a Földön túlra csöppennél

Meditáció közben a legtöbben arra törekednek, hogy kizárják a külvilágot, és elméjüket elcsendesítsék. Ilyenkor az energiaszintünk sokkal jobban megemelkedik, így a felsőbb erők is könnyebben kommunikálhatnak velünk. Ebben az állapotban, ha bármi bevillan, az útmutatás

3. Furcsa álmaid vannak

Az álmok világa tipikusan az a hely, ahol bármi megtörténhet. A felsőbb energiák pedig ki is használják ezt, és álmok formájában próbálják útmutatásukat a tudtunkra adni. Álmodhatunk egy rég nem látott ismerőssel, vagy visszatérően egy idegen személlyel, akit a való életben hamarosan megismerünk és az életünk részévé válik – ezek a dolgok valamilyen formában meg fognak történni az életünkben. Az álmok fontossága miatt ajánlott álomnaplót vezetni, így könnyebben átláthatod az Univerzum üzeneteit.

4. Folyton kihívásokkal szembesülsz

Hányszor érezted már úgy, hogy sosem lesz már egy kis nyugalom? Mindannyiunkkal előfordult már, de mélyebbre kell ásnunk, hogy a káoszban megtaláljuk az értelmet. Ha folyton buktatókba ütközöl, akkor lehet el kellene gondolkodni azon, hogy nem is a jó úton jársz, és változtatnod kéne az attitűdödön. A kihívások erősebbé formálnak, de olykor váltanunk kell.

5. A megérzéseid egyre erősebbek

Akkor is érezheted a felsőbb gondviselést, ha megérzéseid támadnak valamivel kapcsolatban. Mondjuk ha hétvégén egy randira készülsz, de már a hét közepén gyomorgörcsöd támad a gondolattól, akkor lehet, hogy nem a neked szánt személlyel próbálsz kapcsolatot kiépíteni. De nem csak rossz dolgokra képes az intuíció figyelmeztetni. Lehet, hogy egyik személy felé érthetetlen módon óriási szimpátiát érzünk, és az a valaki később új munkalehetőséget kínál fel.

Az Univerzum folyton kapcsolatban van velünk, olykor rejtélyes, olykor pedig egészen nyilvánvaló módon. Figyelj oda magadra, és a környezetedben történő dolgokra, és tanulj a jelekből, hogy egy sokkal jobb úton haladhass tovább.

(forrás:http://filantropikum.com)


Valóban léteznek szellemek? Pálus Attila, gyógyító - videó