2018. március 7., szerda

Kik a spirituális vakok, akik azt hiszik, hogy látnak?



Nem számít, mennyire vagy lelkileg megvilágosodott, az életedben eljöhet egy idő, amikor hirtelen úgy érzed, mintha elvesztenéd a szellemi tudatosságod.


A tudatos gondolkodásodat az ideges gondolkodás váltja fel, és minden pozitív és prófétai látomásodat elveszíted. Megpróbálsz visszatérni a magasabb spirituális tudatosságod állapotába, de minden alkalommal kudarcot vallasz.

Az ilyen blokkok a spirituális ébredés útján olyan mutatók, amelyek arra utalnak, hogy lassítani kell és szünetet szükséges tartani. Ez csak egy korszak az elméd számára, hogy átrendezze és átértékelje az összes meglévő hitedet és filozófiádat.

Ez a fázis a hitrendszered teljes átalakulását jelenti. Tehát nem könnyű keresztülmenni rajta. Nagyon türelmesnek kell lenni ebben a fázisban, minden lehetséges fájdalom és frusztráció ellenére.

A szellemi tudatosság és fejlődés célja, hogy nagyobb spirituális megértésre tegyél szert a belső énedben a világgal és a lélekkel összefüggésben.

Sokan elég messze merészkednek a spiritualitás, az ezoterika világába, amelynek következtében a spirituális egó is szép lassan képes megnőni. Ilyenkor sokan érzik úgy, hogy már mindent tudnak, már mindent láttak, és azt gondolják magukban, hogy "ezt én már mind meghaladtam," és "én már mindenen túljutottam", ami egy olyan állapot, amikor lehet, hogy mégsem jön az a bizonyos áhított szeretet és boldogság. Ekkor már "meghaladva" a spiritualitást biztosan tudják, hogy maga a spiritualitás nem működik.

Amikor valaki nagyon közel kerül a tiszta forráshoz, sokszor előfordul, hogy hirtelen az egész dolog ellen fordul és anélkül, hogy észrevenné, újra egyre távolabb kerül önmagától.

Mi tudja átsegíteni a tű fokán az ebben a tudatossági állapotban megrekedt embereket?

(forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

Akad-ék okoskodók, avagy ezo-kerékkötők - Dienes István, Jakab István - videó