2018. március 10., szombat

Theresa Cheung: Üzenetek a túlvilágról



Létezik-e túlvilág?
Van-e mennyország?


Az „Üzenetek a túlvilágról” igaz történetek elragadó gyűjteménye: elbeszélések emberektől, akik bepillanthattak a halál utáni életbe.

Theresa Cheung ebben a könyvében olyan férfiak és nők első kézből származó beszámolóit sorakoztatja fel bizonyítékként, akik életét gyökeresen átalakította egy halálközeli élmény vagy túlvilági kapcsolatfelvétel, és így válaszolja meg a végső kérdéseket, amiket előbb-utóbb mindenki föltesz az élete során, legyen az illető vallásos-spirituális beállítottságú, vagy sem:

• Mi történik velünk, amikor meghalunk?
• Találkozunk-e újra az elhunyt szeretteinkkel?
• Létezik-e túlvilág?
• Van-e mennyország?

A kötet célja, hogy fölvértezze olvasóit azzal a bizonyossággal, hogy a halállal kapcsolatos zavarodottság és szorongás közepette is találhatunk reményt adó válaszokat... Theresa Cheung megtanítja olvasóinak, hogyan ismerjék föl a szellemi világból érkező kommunikáció jeleit, és bemutatja, hogy a halálközeli és hasonló élmények hatásosan inspirálhatnak bennünket, és gyökeresen átalakíthatják létünket és szemléletmódunkat.

*
Az „Üzenetek a Túlvilágról” című ezen kiadvány „erőt adó és vigasztaló írás, emlékeztető, hogy több vár ránk, mint amit itt és most, a jelen pillanatban látunk...”

(forrás: magyarmenedek.com)

Fehér zaj, avagy üzenetek a túlvilágról -videó