2018. március 8., csütörtök

A vörösbegy rejtélye: valóban rajta keresztül jeleznek halott szeretteink?



Lehetséges, hogy a szeretteink a halál után is meglátogassanak bennünket? Sokan gondolják úgy, hogy elvesztett rokonaik képesek kommunikálni velünk a túlvilágról, méghozzá a vörösbegy képében.


Tavaly áprilisban egy édesanyja osztotta meg szívszorító történetét, amiben arról mesélt, hogy a 4 éves kisfia lelke látogatta meg őt a sírnál egy vörösbegy képében. Marie Robinson épp a kis Jack végső nyughelyén videózott a gyermek halálának évfordulóján, amikor arra kérte őt, hogy adjon valami jelet neki, hogy még mindig vele van.

Kapcsolódó írás.
Madárként tért vissza a kisfiú a halálból:
 http://dszilvia.blogspot.hu/2017/07/madarkent-tert-vissza-kisfiu-halalbol.html

Nem sokkal később, egy kis madár jelent meg, aki előbb a cipőjére, majd a kezére szállt. Az asszony úgy érezte, hogy a madár azért repült oda hozzá, hogy tudassa vele: Jack még most is itt van.


Marie története futótűzként kezdett elterjedni az interneten, sokan hasonló élményekről számoltak be, és szerintük is lehet valami kapcsolat a másvilág és a vörösbegyek között.


Stacey Woodhouse édesanyja temetése után tapasztalta meg a különös találkozást. Férjével úgy döntöttek, hogy elmennek kempingezni, hogy kicsit kikapcsolódhassanak a történtek után.


"Egy vörösbegy röpködött körülöttünk, majd leszállt az asztalra. Pár percig nézett minket, én pedig elkezdtem beszélni hozzá. Elképesztő békességet éreztem. Az édesanyám szeretett velünk kempingezni" - emlékezett vissza Stacey.

Egy másik, hasonló történetben, Sharon Sandford arról számolt be, hogy mindig is úgy gondolta, hogy a vörösbegyek közelsége annak a jele, hogy a szeretteink is itt vannak még. Minden alkalommal látott legalább egyet, ha kint járt a temetőben.

"Az édesanyám tavaly novemberben halt meg, a testvérem mellé temettük el a hamvait. Egy hatalmas vörösbegy szállt rá a sírra egyszer, majd rám és édesapámra is ráugrott. Hatalmas boldogsággal tölt el, ha látok egyet"

Vajon tényleg a túlvilág hírnökei lennének a madarak, vagy csak véletlen egybeesésről van szó? Talán soha sem tudjuk meg biztosan.

(forrás: Mirror- blikk.hu)