2018. március 24., szombat

Így üzent a túl­vi­lág­ról a Vár­pa­lo­tán ta­lált bácsi szel­leme



A tisz­tán­látó még kap­cso­latba tu­dott lépni a szer­dán (2015. július) este hol­tan ta­lált 65 éves bá­csi­val, aki pén­te­ken tűnt el a vá­ros­ból. A RIPOST meg­kapta a be­szél­ge­tést.


Két alkalommal indítottak keresőakciót, hogy előkerüljön a 65 éves várpalotai férfi, de sajnos a szerdai nyomozáson már csak a holttestét találták meg Várpalotán.

A keresést vezető Sinka Vivien napokon keresztül gyűjtötte az adatokat és az információkat, hogy minél előbb a bácsi nyomára bukkanjanak.

A tizenkét órás vasárnapi kutatás, és a helyiek által elmondottak alapján szükségét éreztem, hogy felkeressek egy látót, aki talán pontosabb adatokkal szolgálhat a férfi hollétével kapcsolatban

- meséli a RIPOST-nak az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke, aki az eltűnt bácsi családjától kapott felkérést, hogy segítse az önkéntesek munkáját.

A látó korábban a rendőrségnek is segített, több nyomozásban sikeresen vett részt, de ma már nem nagyon vállal ilyen munkákat, ahogy mondja:
Borzasztóan megterhelő egy-egy kapcsolatfelvétel a személyek gondolataival. 

Hátborzongató egyezés

A RIPOST megkapta a látó és az eltűnt, akkor már vélhetően halott bácsi közti kapcsolatfelvételt. Ezt összevetve a keresés eredményével, a helyszínnel, ahol végül szerda este fél 6-kor megtalálták, rémisztően pontos egyezést találunk. 



A fenti beszélgetésben leírtak végül teljesen egyeztek azzal a helyszínnel, ahol a bácsit szerdán megtalálták: a szabadban, Várpalota szélén, Székesfehérvár felé feküdt a földön, a közelben pedig egy kisház volt.

Székesfehérvár felé találták meg a várpalotai bácsit, a helyszín leírása pontosan megegyezett a valósággal

A beszélgetés további részleteit a rendőrségi nyomozás miatt a RIPOST nem tudja közreadni.

(forrás: ripost.hu)

Quasi Mondo - Hogyan lát a látó? - videó