2012. augusztus 15., szerda

Tudatszint emelés



Ma az emberiség egy olyan kegyelmi állapotban
tartózkodik, ahol Isten és a körülöttünk élő Mesterek, illetve szeretett Föld Anyánk segítségével és az általuk nyújtott magasabb rezgések segítségével kereshetjük igaz Önvalónkat. 




Azért, hogy a Föld néhány évtized múlva ne a kipusztulás küszöbén álljon, folyamatosan emeli rezgésszámát és hamarosan egy magasabb oktávon állapodik meg.
Az emberiség célja az, hogy felismerve a változást, változtatva jelenlegi gondolkodásán, életmódján, kövesse tudatával a rezonancia emelkedést, melyet követ testének átalakulása is. A Föld először a 4. dimenzió felső oktávján fog tartózkodni. Ez a felébredett, ill. az 1. szinten megvilágosodott ember szintjének megfelelő rezonancia. A Föld innen majd tovább lép az 5. dimenzióba, amely a megvilágosodottak 2., 3., és 4. szintjének megfelelő rezonancia. Ma a Földön egyszerre több tudatszintű ember él, hisz vannak a 3. dimenziónak megfelelő tudatszintűek, a 4. dimenzió alsó-, középső- és felső oktávjának megfelelő tudatszintűek, illetve az 5. dimenzió alsó-, középső- és felső oktávjának megfelelő tudatszintűek, valamint a 6. dimenziós tudatszinttel rendelkezők is. Persze ezek közül sok, egy átlag embernek ma láthatatlan. Ez a tudatszint emelés, ami most a Földön zajlik, egy csodálatos folyamat annak, aki a változásra - önmaga megváltoztatására - szavaz, felismerve azt, hogy vissza kell venni a hatalmat az elmétől és minden pillanatban a szeretetre kell koncentrálni. Így nem áll ellen semminek, bármit is hozzon az élet: örül a kihívásoknak is, a nehézségeknek is, mert érzi, hogy általuk fejlődhet. Együtt hullámzik az élettel, szeretettel fogadja el önmagát és környezetét egyaránt. Szívében érzi a Mennyei Atya-Anya szeretetét, támogatását és gyermeki odaadással, rajongva szereti a benne, és körülötte létező Istent. Ma a Földön legtöbben még a tudatlanság szintjén élnek. Sokan, és egyre többen a tudatosodás különböző állomásain tartózkodnak, és egyre-másra születnek a Felébredettek és a Megvilágosodottak.


Annak, aki nem tudja mindezt elfogadni kívánom, hogy találja meg azt az információt, ami őt segíti. A lényeg, hogy mindenki Istenhez igyekszik, s mivel minden és mindenki egy, ott találkozunk. Az, hogy ki milyen úton jut el a Teremtőhöz, az egyéni.
(forrás:felebredes.eu)