2016. szeptember 16., péntek

Az ókori egyiptomiak szerint ez a halhatatlanság kulcsa



A felemelkedés az egész emberi történelem során egy jelentős téma. Majdnem minden civilizáció rendelkezik feljegyzésekkel a felemelkedés jelenségéről, melynek során egy ember odáig fejlődik, hogy valamilyen formában egy felvilágosult, halhatatlan entitássá válik, aki felemelkedik a létezés ezen birodalmából.


Azonban egyik civilizáció sem írt róla oly hosszan és részletesen, mint az ókori egyiptomiak. Ők spirituálisan már egy olyan szintre fejlődtek, ahol képesek voltak olyan szellemi technológiákat kifejleszteni illetve használni, melyekkel a frekvenciát és a kozmikus energiákat is tudták manipulálni.

Egyes tudósok azt állítják, hogy a piramisok is egyfajta kozmikus csatornaként viselkednek, mint az antennák, amelyek elnyelik a kozmikus energiákat. Dr. Dee J. Nelson és felesége az alábbi Kirlian felvételt (egy technika, amellyel a tárgyak aurájának korona kisüléseit lehet fotografikusan rögzíteni) készítették, amely az energia egy DNS spirál alakú mozgását mutatja, ami egy piramis tetejéből áramlik ki.


A tudósok azt is felfedezték, hogy a növények háromszor gyorsabban fejlődnek a piramisok belsejében, mint azokon kívül. Van egy magas negatív ionszint, amely jó hatással van az egészségre, ami egy titokzatos gyógyító energia a piramisokon belül.

Egyesek úgy vélik, hogy a piramisok építésének fő oka az volt, hogy segítségükkel az ókori egyiptomiak nagyobb sebességre tudják növelni a tudat frekvenciáját annak érdekében, hogy felemelkedjenek.

Az ókori egyiptomiak szerint a felemelkedés kulcsa a 90 fokos fordulat.

Egy olyan kép élt bennük ezen átmenetről, hogy sétálnak egy vonal mentén, majd ez a vonal hirtelen véget ér, és egy 90 fokos fordulatot vesz felfelé, és az első irányra merőlegesen sétálnak tovább. Ez a 90 fok egy nagyon fontos része ennek a munkának. A 90 fokos fordulat elengedhetetlen annak megértéséhez, hogyan lehet valódi a feltámadás vagy a felemelkedés. A dimenzionális szinteket 90 fok választja el egymástól; a csakrák 90 fokban állnak egymáshoz képest – a 90 fok jön elő újra és újra. Lényegében, hogy beléphessünk a negyedik dimenzióba (vagy ami azt illeti bármely dimenzióba), meg kell tenni egy 90 fokos fordulatot.

Számos kép van, melyek a felemelkedést ábrázolják, ahogy 90 fokos szögben tolódik el. A kutatók hosszú ideig töprengtek ezeken a képeken, hogy vajon mi lehet a valódi jelentésük, amíg be nem illesztették a rezgési frekvenciát az egyenletbe.

Mindannyian tudjuk, hogy a frekvencia az az arány, melyen egy rezgés történik egy hullámot alkotva akár egy anyagban vagy egy elektromágneses mezőben, akárcsak a rádió- és fényhullámok esetében. Most gondoljunk a tudatra mint egy hullámformára, amely egy adott frekvencián rezeg az adott időben. Minél magasabb a frekvencia, annál többször történik meg rövidebb idő alatt, ami azt jelenti, hogy a hullámok közötti távolság is rövidebb.

Ahogy felemeljük a tudat frekvenciáját eljön egy pillanat, amikor a hullámok közötti távolság olyan kicsi, hogy kezdenek átfedésbe kerülni. Akkor úgy tűnik, mintha az idő megállt volna a hullámok számára. A valóságban azonban a hullámforma már egy 90 fokos fordulatot vett. A balról jobb helyett a hullámhossz felfelé lesz mérhető.

Most képzeljük el, hogy mit jelent ez a tudat számára. Ha működésének képessége egyenlő a frekvencia arányával, akkor a tudat elég erős az adott pillanatban, hogy 90 fokos fordulatot tegyen, amely magát az időt is felülmúlja.

Úgy hitték, hogy az átjáró a magasabb tudatosságba a harmadik szem. A tudósok felfedezték, hogy agyunk központjában rendelkezünk egy valódi harmadik szemmel, melyet ugyanúgy stimulál a fény, mint a két rendes szemünket. Ezt hívjuk tobozmirigynek, melynek fenyőtoboz alakja van, amely számos civilizációban a felemelkedés szimbóluma.

Az ókori egyiptomiak úgy hitték, ha a harmadik szem nyitott és stimulált a magas szintű kozmikus energiák által, akkor letölthető a tudatosság a világegyetemből.

Drunvalo Melchizedek : Az élet virágának ősi titka
https://issuu.com/webshare/docs/ev?e=6280691/38543080

Gondoljunk arra, hogy tudatunkat egész lényünk tartalmazza. Benne van a DNS-ünkben és az atomjainkban. Ennek tudatában, ha a tudat frekvenciája elég erős, hogy egy 90 fokos fordulatot tegyen, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy a felemelkedésnek lesz néhány biológiai hatása. Lehet, hogy tényleg halhatatlan fénylénnyé válik valaki, aki nem kötődik sem térhez, sem időhöz.

Hogyan gondolták az ókori egyiptomiak, hogy ez elérhető? A kozmikus energiák elnyelésén keresztül!

Bármelyik pszichológus tudja, hogy az energia, amivel valaki rendelkezik egyenértékű a tudat mértékével, amihez hozzáfér és amelyet képes működtetni. Olyan kozmikus energia csatornákban élni és meditálni, mint amilyenek a piramisok, minden bizonnyal segítenek elérni ezen magasabb állapotokhoz szükséges energiát, hogy felemelkedhessen a tudat. Hogy mennyire képes valaki felemelni a tudatát, az csakis rajta múlik.

(forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

Egyiptom piramisainak rejtett titkai - videó