2016. szeptember 22., csütörtök

Indiánok üzenete az emberekhez!



MINDANNYIAN EGY CSALÁD VAGYUNK

"Használjátok a józan eszeteket, mindenkinek saját magát kell irányítania. Amikor először értek ide az Európaiak, (Kolumbusz) bármelyik folyóból ihattak. Ha Ők úgy éltek volna mint az Indiánok, még mindig ihatnánk a vizeinkből, mert a víz szent, a levegő szent,a fának ugyanaz a DNS-e mint az emberé. A fa belélegzi amit mi kilélegzünk, mi belélegezzük azt, amit a fa kilélegez. Tehát a sorsunk közös.


Mindannyian a föld gyermekei vagyunk! Amikor pedig a földet és a levegőt tönkretesszük, ő válaszlépésre kényszerül. A földanya válaszol. Mára a világ „piaccá” lett. Nekünk pedig ezzel a piaccal kell foglalkoznunk. Az emberek azt hiszik, hogy az erőforrások határtalanok, végtelenek. Amikor az erőforrásokat említitek, a rokonaitokról, a családunkról beszéltek. Pl. a hal is a mi családunk, nem erőforrás. Minden tiszteletet megkövetel.

Maga a világ, úgy épül fel, hogy a természet törvényein alapul. A természeti törvény pedig erőteljes újjászületési folyamat. Az újjászületési folyamat nem szűnik meg, növekszik és végtelen. Teljes mértékben végtelen, ha mindenki elfogadja és követi a törvényt. De, ha szembeszálltok a törvénnyel és azt gondoljátok megváltoztathatjátok, akkor kudarcra vagytok ítélve. A kudarc pedig rengeteg fájdalommal jár, mert a természeti törvény nem kegyelmez. Az csak törvény.

A föld tele van erővel. Nem az emberek számára jött létre, mi csak részei vagyunk. De nekünk, nem kell itt lennünk, mert a föld, saját folyamattal rendelkezik és ha olyan pontig fogtok eljutni ahol saját magatokat mint emberi lényeteket pusztítjátok el, és elpusztítjátok az életet, elhagyjátok a földet, a föld, nem fog eltűnni. Nem lesz vége a világnak, de rajta az emberi életnek igen. Ez nem a világvége amiről beszéltek, hanem nekünk embereknek lesz végünk. A föld, bármennyi sebet is ejtettünk rajta, újjáéled, újjázöldül. Mindent újraépít, ami valaha itt volt. Kivéve az embereket, akik nem lesznek itt.

Miközben fogy az erőtök, az utolsó szakaszon vágtattok a cél felé. Ott pedig egy kőfal van, de nem tartjátok vissza a lovakat. Nem álltok le, sőt inkább rágyorsítotok. Én így látom, így használjátok azt amit erőforrásnak hívtok. Gyorsabban használjátok fel, mint ahogyan újratermeli magát. Rohantok a katasztrófa felé. Minden nap elveszítitek a lehetőségeket. Egyetlen fa sem nő egyedül.

A fa közösséget jelent. Bizonyos fák, bizonyos fákkal gyűlnek össze, bizonyos fák körül. És bizonyos gyógyszerek (gyógynövények) gyűlnek össze, bizonyos növények körül. Ha megölitek, kivágjátok a fákat, azzal nemcsak egy közösséget öltök meg, hanem azokat is akik körülötte nőnek és abból táplálkoznak, amelyből nagyon fontos gyógyszer lehet az emberek és állatok számára egyaránt. A fák újraültetése, nem jelenti a közösség újbóli létrehozását. Sokat veszítettetek a folyamat közben. Ha ezt nem értitek, majd megfogjátok. A megértés, pedig nagyon megfog viselni benneteket.

Ma a világot gazdasági egységek, társaságok uralják. Mit jelent ez? Azt, hogy őket nem érdekli az emberi élet, még az sem, hogy a nekik dolgozók megfelelő bért kapjanak. Milyen döntések várhatók ezektől a „cégállamoktól”? Bizony ti fogtok fizetni ezekért a döntésekert. Meg kellene értenetek, hogy a döntés mindig a saját kezetekben van.

Össze kell fognotok, és meg kell kérdőjelezni azt, amit mértékegységekben adagolnak nektek.. Sajnos ma fogyasztói társadalomban éltek, ahol a gazdaság a mozgató erő, nem a józan ész. Nem vall józan észre, ha követtek valakit, csak azért mert…… Miért is? Mi van, ha kútba ugrik. követitek? "

(Használjátok a józan eszeteket! "Ti ugyan csak cseppek vagytok a tengerben, de mi a tenger, ha nem a cseppek összessége." Most a ti kezetekben a jövő! Nektek kell gondoskodnotok minden életről. A fákról, emberekről, állatokról, halakról, stb., mindenről, mindenkiről aki, ami él és fejlődik. Mert ez egy család és mi mindannyian egyek vagyunk az Univerzumban!)

(Forrás: Szabó Marianna - eletviraga.com)