2013. március 15., péntek

Hogyan ismerhetjük fel, amikor spirituális Forrásunk lép kapcsolatba velünk?

A szellem üzenetei nem szükségképpen a mi anyanyelvünkön hangzanak el, hiszen Őt semmilyen szempontból nem határolják be a szavak (legyenek akár írottak vagy kimondottak) a velünk való kommunikáció kizárólagos eszközeiként. Ne feledd, hogy a Szellem világa az univerzum legmagasabb szintű és leggyorsabb energiájából áll - ez az energia olyan magas rezgésszámú, hogy a láthatatlant részecskékként, majd azon formákként jeleníti meg, melyeket látunk, tapintunk, ízlelünk, hallunk és szagolunk az érzékeinkkel. Neki mindössze annyit kell tennie, hogy működésbe hozza a teremtés végtelenül titokzatos hatalmát, és magas rezgésszámú energiái útján útmutatást és segítséget küld nekünk.


" Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges" ( Mt 19:26). Azt szeretném miközben az itt következő gondolatokat olvasod a Szellem nyelvével kapcsolatban, tartsd szem előtt ezt az idézetet- Bármilyen furcsának tűnjön is némelyik kommunikációs forma, amelyről beszélek, és bármekkora kísértést érezzen is az egód, hogy puszta véletlenként elvesse, és megfossza az értelmétől, ne feledkezz meg róla, hogy " Istennél minden lehetséges".

Egy olyan forrás energiájával kommunikálunk, mely világokat teremt, mely nem ismer korlátozásokat és természetesen nem azokat az alacsony energiájú és lusta nyelvű módszereket használja, amelyeket mi. A Szellem az azonnali kommunikációt használja, rákapcsolódva olyan magasabb szintű képességeinkre, mint a telepátia, az intuíció, az ösztönös megérzés, a pszichikus tudatosság, a szellemi éleslátás, a clairvoyance, a hatodik érzék és még továbbiak.

A ragyogó költő, Rainer Maria Rilke mindezt megfelelő távlatba helyezi következő megállapításával: A lehető legnagyobb mértékben kell elfogadnunk létünket; mindent, a példa nélkül állót is fel kell vállalnunk. Lényegében ebben az egyetlen esetben kívántatik meg tőlünk bátorság: hogy legyen merszünk a legkülönösebb, a legképtelenebb és megmagyarázhatatlanabb dologgal is szembenézni, amivel csak találkozhatunk.

Állj készen a Tanítómesterre!

Évezredek óta tudjuk, hogy " mikor a tanítvány készen áll, a tanító is megjelenik". Nos , a tanítómestereink mindig jelen vannak, hiszen ők a Szellem ajándékai. A valódi kérdés az, hogy mi készen állunk -e ráhangolódni a megtanulandókra. A kulcsszó itt a készség - vagyis fogékonynak kell lennünk minden lehetőségre, és meg kell bíznunk intuitív megérzéseinkben. Ha eltűnődünk, hogy valami esetleg Isten üzenete volt -e, ez azt bizonyítja, hogy nyitottak vagyunk a megérzéseinkre. A gondolataink szentek, és maguk igazolják Istenhez fűződő kapcsolatunkat, nincs tehát szükség arra, hogy bárki vagy bármi megerősítse őket.

Teremtőnk figyel, és oly módokon válaszol, melyek nem szükségképpen felelnek meg az anyagi világ törvényeinek  vagyis nem olyan fizikai forrásból fogunk üzenetet kapni, mely összhangban áll az oksággal, a fizika törvényével vagy akár a "lehetségesről" alkotott elképzeléseinkkel. A mi feladatunk az, hogy a tőlünk telhető legjobban hozzáigazítsuk rezgéseinket ehhez a spirituális energiához.

Életbe vágóan fontos, hogy fogékonyak legyünk az összehangolódás nyelvére, hogy mennyire hajlamosak vagyunk puszta véletlenné leértékelni ezeket az üzeneteket. Egy végtelen univerzumban, melyet minden pillanatban, egy szervezett értelem tart fenn, nem fordulhat elő olyasmi, hogy véletlen.

(Dr. Wayne W. Dyer Inspiráció c. könyvéből)