2016. január 14., csütörtök

Vibrációk



Nemrég egy szellemi tanító azt mondta nekem, hogy minden a vibrációkról szól. Ezen az állításon gondolkodtam néhány hónapig, egész mostanáig. Hogyan függhet ez össze a jelen céljainkkal és a személyes növekedésünkkel? S végül elkészítettem ezt az irományt, amely arról szól, hogy az én véleményem szerint a vibrációk tanulmányozása milyen új utakra vezethet bennünket és miféle önismeretre tehetünk szert általuk.




Párhuzamos Univerzumok

William Buhlman írta a "Testen Túli Kalandok" címû könyvében: "Felejts el minden olyan elvet és törvényt, amely a térbeli fentrõl és lentrõl, közelrõl és távolról szól. Az egész multidimenzionális univerzum itt van és most van." Ezután megállapítja, hogy az az alaptulajdonság, amellyel egy univerzumot le lehet írni, az az adott dimenzió sûrûsége, és hogy mikor elhagyjuk a fizikai porhüvelyünket (pl.: asztrálprojekció során), akkor egy kevésbé sûrû dimenzióba kerülünk. Azt is megállapítja, hogy az olyan jelenségek, mint a kísértetek megjelenése, annak az eredménye, amikor egy nem-fizikai entitás csökkenti a személyes rezgésszintjét, és ennek következtében idõlegesen láthatóvá válik a fizikai síkon is, és így kapcsolatot tud teremteni a sûrûbb fizikai dimenzióval is. Tehát az univerzumok átfedik, beborítják egymást, s nekünk pusztán a rezgésszintünket kell emelnünk, hogy feljebb vagy netán lejjebb lépjünk.

UFO

Még ha csak az egész világban elõforduló UFO aktivitások jelentésének egy kicsiny százaléka is igaz (márpedig rengeteg magas tisztségû embertõl is érkeztek ilyen jelentések, például magától Jimmy Cartertõl - az USA egyik volt elnöke), akkor azt kell feltételeznünk, hogy ezek a földönkívüliek valamilyen módon képesek manipulálni a párhuzamos univerzumokkal, és kijátszani az általunk ismert tér és idõ törvényeit. A jelenleg általunk ismert leggyorsabb haladási sebesség az a fény sebessége. Legalábbis, ha alávetjük magunkat a fizikai dimenzió törvényeinek. De mi lenne, ha képesek lennénk váltani a dimenziók között?

Asztrálprojekció És Vibrációk

Robert Monroe „Testen Kívüli Utazások” könyve alapján: „A kezdeti fázisban a vibrációs érzékhatás volt az egyetlen állandó jelleggel jelentkezõ jelenség. Ennek ellenére ez a jelenség is egyre változott. Az elsõ vibrációk durvának tûntek, néha észleltem gyûrûszerû formát öltõ elektromos kisüléseket is. Ezek frekvenciája másodpercenként tíz ciklus lehetett. A kezdeti fázis után a frekvencia megnövekedett körülbelül 18 ciklus/másodpercre, és ez kevesebb kellemetlen fizikai érzettel párosult.
Sylvan Muldoon és Hereward Carrington írta az „Az Asztrális Test Kivetítése” címû könyvükben: „A földi létformánk olyan vibrációs tartományba van beszorítva, amely limitált, és így nem terjed ki a teremtés minden formájára: éppen ezért nem érzékeljük a körülöttünk lévõ szélesebb valóságokat. Amikor az asztrális fantom (akinek szemét most az olvasáshoz is használod - tehát az asztráltest) feltöltõdik – ami bizony megtörténhet - azok a szemek mást is láthatnak a megszokott környezeten kívül, és az asztrális test kitörhet a fizikai testbõl.”

Vibrációnk Megváltoztatása

Hogyan változtathatjuk meg a frekvenciánkat? Több módon: meditációval, gondolatmintákkal, és az asztráltérben való minél hosszabb idõtöltéssel. Kismértékben az étkezési és életviteli szokások is szerepet játszanak.
Én lefekvéskor és ébredéskor gyakorolom a vibrációim befolyásolását. Energiát küldök a testemen keresztül, addig amíg tisztán érezni kezdem ezt az energiát, és aztán manipulálom (növelem és csökkentem a sebességet, fel és lefelé mozgatom a testemben). A csakrákkal való munka és azok stimulálása is befolyásolja a vibráció szintjét. Ahogy megváltozik egy ember vibrációja, úgy kapcsolódhat a körülötte lévõ más vibrációkhoz. Például néhány „érzékeny” ember szellemeket és aurát láthat. Azt is dokumentálták már, hogy a paranormális aktivitások ereje is megnõhet – miért? Mert spirituális lények vagyunk, és az asztráltérben való idõtöltés feltölti az „elemeinket”, így a fizikai testbe való visszatéréskor is erõsebbek vagyunk vibrációk szempontjából.
További haszna a vibrációid növelésének, hogy magasabb asztrálbirodalmakba is ellátogathatsz ezáltal, majd késõbb akár a mentálsíkra is. Robert Monroe (vezetõ asztrálprojekciós szakértõ, aki nemrég távozott el közülünk) több évi asztrális utazás után furcsa dolgokat kezdett észlelni. Többször megesett vele, hogy a fizikai világban leesett a lépcsõn, de a landolása pihekönnyû volt, szinte meg sem érezte a földetérést. Vagy rejtélyes módon, pénz került a nadrágzsebébe. Nem tudott többé alkoholt inni és gyógyszereket szedni, beleértve az orvosi altatást is.

Fizikai Világ És Asztrális Világ

Az alapvetõ különbség az asztrális és a fizikai világ között a vibrációjuk azaz a rezgésszintjük. Amikor elhagyod a tested a vibrációk legdurvábbikában vagy, és az abban a tartományban lévõ anomáliáknak vagy kitéve. Az asztráltérben a fizikai világ asztrállenyomatát látod. Láthatsz gondolatformákat, korábbi lakók dolgait vagy akár a jövõbõl származó dolgokat is. Erre lehet jó példa az egyik távolbalátási kísérlet. A cél egy mezõ volt, de a látó egy épületet látott ott, ami valójában nem is volt ott (tehát azt gondolták, hogy nem a megfelelõ „célkapcsolatot” alakította ki). Késõbb azonban pont azt az épületet építették oda, amit õ lerajzolt. Ez megtörténhet az asztráltérben is. Ebbõl is jól látható az idõ hajlékonysága, formálhatósága. Nemrég küldte nekem egy olvasóm a következõ beszámolót az asztrális élményérõl: „Beléptem a fürdõszobámba, és észrevettem, hogy a dolgok nem ugyanolyanok. Volt ott egy ablak! Még most is ott van, de a nõvérem a házunk azon oldalához épített egy szobát és az ablak most valójában már csak egy polc.” Minél tovább létezik valami a fizikai síkon, annál állandóbb az otthona az asztráltérben. Valami a fizikai síkban új dolog, lehet, hogy meg sem jelenik rögtön az asztráltérben. Ilyen furcsa az asztrális világ.

Mi Lehetséges?

Attól függõen, hogy mennyi idõt szánsz rá, valószínûleg bármilyen csodát végre tudsz hajtani. De a mai modern, rohanó világunkban sajnos kevés lehetõség van a kellõ mértékû gyakorlásra. Nem sokan engedhetik meg maguknak közülünk, hogy úgy éljenek, mint a szerzetesek, hogy napjaikat egy csendes kolostorban tölthessék. Az eredmény ettõl függõen eltérõ lehet.
(forrás:ezotop.hu)