2016. március 3., csütörtök

A Forráshoz neked kell felemelkedned!"SOHA NE VÁRD, HOGY A FORRÁS, - NEVEZZÜK MOST ISTENNEK -, LEKÁSZÁLÓDIK A NYOMORBA, MERT NEM FOG! NEKED KELL FELEMELKEDNED HOZZÁ!!!"
"Ha a magas rezgésű Forrásenergia (nem-fizikai, nagyobbik éned) leereszkedne hozzád amikor éppen alacsony rezgésen tanyázol (ennek jele, hogy rosszul érzed magad); akkor a Forrásod is alacsony rezgésen lenne és így semmit nem tudna adni neked.

A Forrásod egy stabil, magas rezgésszinten helyezkedik el, és a rezgésbeli távolságot kettőtök között az érzelmeid jelentik.

De mivel a Forrás stabilan tartja a szintet, Te vagy az egyedüli, aki képes vagy fel-le mozogni ezen a rezgésbeli létrán a fókuszod által. Hát nem csodálatos, hogy van egy biztos pont az életedben, ami folyamatosan és következetesen tartja a magas rezgést?

Hát nem nagyszerű dolog tudni, hogy a valódi Éned ez a magas rezgésű, stabil Energia? Hát nem nagyszerű tudni, hogy képes vagy egyre magasabbra emelkedni ezen a rezgésbeli (érzelmi) létrán?

Rengeteg ember panaszkodik, hogy Isten magukra hagyta őket. Elkeseredetten, viharverten állnak egy borzalmas szituáció kellős közepén és kiordítják magukból: 'Hol van ilyenkor Isten???'

- Isten, vagy más néven Forrásenergia, vagy más néven a Te nem-fizikai részed ott van egy magas rezgésszinten, tartja a helyet mindörökké, várja hogy csatlakozz hozzá az érzelmi összpontosításod által.
És ha így teszel, ha tisztán fókuszálsz és fenntartod ezt a fókuszt, hozzáférsz mindahhoz aki valójában vagy, a kiteljesedett képességeidhez, az Univerzum Erőihez, de

SOHA NE VÁRD, HOGY A FORRÁS, - NEVEZZÜK MOST ISTENNEK -, LEKÁSZÁLÓDIK A NYOMORBA, MERT NEM FOG! NEKED KELL FELEMELKEDNED HOZZÁ!!!"
Abraham-Hicks

(forrás:Katalin Feketéné Lendvay - ahimre.blogspot.hu)

A híres Abraham-Hicks Gyakorlat, amely minden eddigit überel... - videó