2016. március 25., péntek

Az időutazás 7 titka - Von Braschler



Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el H.G. Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el. Sajnos, a könyve megjelenését követő évszázadokban a fegyverek drasztikus fejlesztése miatt mindez csak hiú ábránd maradt.


Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban. Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek. Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot. Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit. Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza – a teljesség magasabb, spirituális értelmében – az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban...
(forrás: magyarmenedek.com)


Az időutazás 7 titka - Von Braschler - videó