2020. augusztus 8., szombat

Rejtélyes árnylényt rögzített egy hotel biztonsági kamerája


Ha feltételezzük, hogy a párhuzamos világegyetem elmélete érvényes, akkor számos láthatatlan világ létezik a saját valóságunk körül.


Ha ez igaz, akkor előfordulhat, hogy időnként rövid pillanatokig olyan ismeretlen lényeket vagy helyeket láthatunk, amelyek a valóságunk mellett léteznek.

A közelmúltban egy furcsa eseményt rögzített egy kamera az Eagle's Nest szállodában, az Illinois állambeli Quincy-ben. Talán egy interdimenzionális lény, egy szellem látható a felvételen, vagy esetleg a kamera hibája?

Mindenesetre nem úgy néz ki, mintha a jelenés a kamera hibás működésének eredménye lett volna.

Az Eagle's Nest alkalmazottja, Jennifer Majors tette közzé a videót a Facebookon, melyet a hotel kamerája rögzített, és valami egészen szokatlan dolgot mutat a szállodában.

Hozzá kell tenni, hogy az alkalmazottak már régóta úgy vélik, hogy kísérteties jelenségek zajlanak a szállodában és környékén.

A kamera a lift ajtaját mutatja, ahol egy lámpa kigyullad, ha nyitva van, vagyis látható, hogy nem világít. Vagyis az ajtó be van zárva, így ez az árnyékfigura a semmiből tűnt fel.

Az is kiderült, hogy az ismeretlen alak észlelése véletlenül pont akkor történt meg, amikor néhány dolog eltűnt az alkalmazott takarító kocsijából, ezért visszanézte a felvételt.

Az alkalmazottak állítólag egy kis árnyékot láttak a szemük sarkából, és kuncogást hallottak, ezután döntöttek úgy, hogy leellenőrzik a biztonsági felvételt.

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.com)

videó forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=61BePlm-R44&feature=emb_logo