2012. március 6., kedd

Az élet virágának ősi titka


 „Mélyen a Föld szívében található a virág, annak a Szellemnek a forrása, amely mindent formájába köt. Hogy tudd, a Föld testben él, amint te is saját formádban élsz. Az Élet Virága olyan, mint saját Szellemed saját helye, és a Földön keresztül áramlik elő, amint a tiéd is formád révén árad ki.” 

(THOTH SMARAGDTÁBLÁI: 13.TÁBLA)

 



Az Élet Virágának különféle elnevezései váltak ismertté a világon mindenütt, például az ÉLET FÁJA, és az ÉLET FORRÁSA. Ezekben a mintákban találhatók azok a matematikai sorozatok, amelyek a fény geometriai mintáit , GENETIKAI ANYAGOK EGYMÁSRA HATÁSAKÉNT,, írják le az emberi test minden egyes sejtjében. A jelenlegi kutatások arra utalnak, hogy pontosan az ÉLET VIRÁGA felelős a genetikai kód elrendeződéséért a DNS molekulán belül. Az alapvető aminosavakban a teljes hossz, az elágazó minták, a „törzs” elágazásainak arányai, de még maguk az elágazások szögei is a Virág egymást keresztező mintái által kimutatott határokon belül vannak. Az Élet Virága tartalmazza az egyes platóni testek morfogenetikus mintáinak koordinátáit: az élet fejlődési irányát, és növekedési gyorsaságát „ hangszerelő” biológiai- matematikai programot. Ez a program leírja a férfiaknak a nőkhöz való arányát természetes populációban, a fák a növények, gyökérrendszerek, az emberi  test arányait,és az emberi testben lévő energia geometrikus mezősugárzásának arányait. Ebben a mintában megtalálhatók szinte az összes vallásos hiedelem, szakrális rend, metafizikai törvény. Bizonyos tanítások, nagyon régi tudásból gyökereznek. Ez a szakrális tudomány, azaz a szakrális geometria.



 A teremtésmátrix, az összes forma mögött húzódó struktúra, ami saját terjedését és létformáját irányítja, valójában összefüggő, egymásra épülő hálók sorozata. Ezek a hálók jellegükben gömbgeometriára épülnek. Gömbökön belüli gömbökre. Ez az ÉLET VIRÁGA. E síkok metszéspontjai által jönnek létre az összefüggő GÖMBCELLÁK , amelyek az energiát irányítják, értelmezik és terjesztik.
„AZ ÉLET VIRÁGA ALAPVETŐEN EGY- A TEREMTÉS SZELLEME MÖGÖTT HÚZÓDÓ – VÉGTELEN MÁTRIX VÉGES MODELLJÉÜL SZOLGÁL.”
Thoth Smaragdtáblái úgy jellemzik a tiszta életerő állóhullám „ hálóját” , az Élet Virágát, hogy az mélyen a Földben lévő különleges pontból sugárzik. Egy ősi, máig aktív ( régebben Amenti Csarnokának nevezett), templomról beszélnek, melyet azonban mára betemettek már.

„Az Élet Csarnokainak mélyén nőtt egy virág, ragyogott, növekedett, visszavonulásra kényszerítette az éjszakát. Közepén a nagyszerű erő egy sugara, Életet adva, Fényt adva ,mindenkit erővel töltve el, aki közel ment hozzá.”
(THOTH SMARAGDTÁBLÁI: 2 TÁBLA)


Az alapvető állóhullám –minta határozza meg, hogy a vibráció milyen törvények szerint kristályosodik ki, és hová irányul. Ez az alapvető vibráció az Élet Virága. Két dimenzióban körökön belüli körök, de valójában gömbökön belüli gömbök háromdimenziós megjelenését modellezik, gömbmátrixokat. Minden kör önmagában, teljes egész, miközben a minta egészének szerves részeként működik. A minták információi jellegükben holografikusnak tekinthetők. A holografikus folyamatban minden egyéni sejt tartalmazza az összes információt. Az emberi sejt mátrixa példája a holografikus rendszernek.  Az ember minden szervének, minden szövetének, csontjának és folyadékának minden sejtjében megtalálható egy összetett molekula, a dezoxiribonukleinsav, vagyis a DNS. Ez a génanyag tartalmazza az összes, az adott ember tökéletes hasonmásának létrehozásához szükséges információt. A sejt önmagában egy teljes egész, és minden sejt tartalmazza a genetikai információt.
 Az Élet Virága állóhullám mintája, választ ad a világ működésére. Az energia-fény egy tudatforrásból ered, és ebből terjed szét a többdimenziós csatornán, a gömbökön belüli gömbökbe. E gömbökben metszéspontok síkjai adják azt a struktúrát, amelyek mentén az anyag hajlamos kristályosodni.
Az Élet Virágán belüli körök metszései első ránézésre egy sor rendszertelennek tűnő pontot adnak. Komolyabb vizsgálás után felfedezhető, hogy a pontokat összekötő vonalak két dimenzióban ábrázolják azokat a formákat, amelyek a természet kötőmintái mögött húzódnak. Az öt platóni test alkotja ezeket a mintákat. 
(Forrás: Vallások és Ezotéria)