2012. március 26., hétfő

A Vonzás Törvénye


A Titok nem más, mint a vonzás törvénye!
"A vonzás törvénye megadja neked, amire gondolsz - ennyi az egész és kész! A vonzás törvénye mindig működik, akár hiszed, vagy érted, akár nem." 
(The Secret)



Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk.
 Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képek által. A gondolataid által. Bármi is történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik. 
 A valaha élt legnagyobb tanítók mondták, hogy a vonzás törvénye az univerzum leghatalmasabb törvénye. Vallások - köztük a hinduizmus, a hermetikus tradíció, a buddhizmus, a judaizmus, a kereszténység és az iszlám -, valamint ősi kultúrák, például a babilóniaiak és az egyiptomiak szent szövegeiben és történeteiben találhatunk rá utalásokat. Ha az ősi írásokat tanulmányozzuk, minden században megtaláljuk a törvény lenyomatát. Már Krisztus előtt 3000 táján kőbe vésték. Bár voltak, akik mohón csak maguknak akarták, ez a tudás valójában mindig is elérhető volt bárki számára. 
 Ez a törvény határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt. 




"Amit csak az elme... képes felfogni, mindazt elérheti." 
(W. Clement Stone)

 "Tedd meg az első lépést, és higgy. Nem kell látnod a lépcsőt.
Csak tedd meg az első lépést." 
(Dr. Martin Luther King)