2012. szeptember 6., csütörtök

A felébredés...



 "Energia-fodrokként élünk az energia hatalmas óceánjában. Az e térben levő tudás örök, és mindig áramlik."
(Deepak Chopra)





Minden energiából áll amit 5 érzékszervünkkel egy szilárd világnak érzékelünk.5 érzékszervünkkel információt gyűjtünk aztán továbbítjuk az agyba.
Ezek az érzelmek felelősek az érzelmek kialakulásáért is ./tapintó, ízlelő, szagoló, látó, halló/
Különböző frekvenciájú energiák harmonikus összhangja hozza létre azt amit anyagként érzékelünk. Egy káprázat amit érzékelünk amely teljes egészében fényből és hangból áll. Nincs is más csak fény és hang, különböző vibrációs frekvenciák. Bennünk 100trillió atom és 53 trillió sejt található. Olyan szerkezetünk mint egy naprendszer. Ezen atomok mindegyike 99,999 %-ban üres tér, ezek építik fel mégis a látszólag szilárd világot mind körülöttünk, mind bennünk. Minden világ végtelen lehetőség, végtelen energia birodalma. Az energiában tudat lakozik. Minden ami a világban létezik tudatosság.
A tudatosság csupán tiszta energiából áll. Minden energiából áll és tudattal rendelkezik, mivel az energia tudatos. Minden ebben a világban vetült lélek ennek a tudatnak a frekvenciája, és ezen frekvenciának megnyilvánulása. Az emberiség közvetítő, a kapocs lent és fent között, mindegyikünk egy meghatározott céllal vesz részt a teremtésben, itt és most. A cél hogy megteremtsük a valóságot, Isten általunk tapasztalásokat gyűjtsön. A tudomány szerint a tudat nem a térben található. A világ melyben élünk csak illúzió, nem több mint hiedelmeink, érzékeink alkotása. Illúzió minden amit átélünk, ár kiskorunk óta azt tanuljuk hogy ez a valóság. Valódi mivoltunk és erőnk megismeréséhez meg kell érteni az energiát.
A tér az ami valós és ami a teret anyaggá rendezi az a tudat. Tudattal rendelkező mező – MATRIX – Isten elméje Egyetlen valóság, megfoghatatlan anyag mely mindent összeköt. Egyetlen mező mellyel kapcsolatban állunk és általa teremtjük meg és formáljuk a valóságot a nap minden pillanatában. Ez érzéseink, érzelmeink kölcsönhatásán keresztül nyilvánul meg. /pl.: teremtésnél, kívánságnál ezért fontos az érzelmi töltöttség/
Régi piramisok, templomok tanulásra is szolgáltak. Az energia működése, és az energiákra ható geometriák megértése volt a cél. Bizonyos szakrális geometria alapján építették fel, egy bizonyos frekvencia elérése érdekében az egyénekben.
Föld energiája növekszik és ezzel minden együtt ami a földön van. Jelenlegi frekvencia emelkedés 1986 évben kezdődött. Jelenlegi folyamatban a tudás elsajátítása folyik, a felébredés, az hogy a valóságot kezdjük megérteni, érzékelni.
A Föld egy tudattal rendelkező élőlény. Föld fejlődésével minden fejlődik, mivel a tudatosság fejlődik. Univerzális a fejlődés mert a mindent felépítő energia tudatos és az az ami fejlődik.
A szeretet a világon a legnagyobb rezgésszámú rezgés.
(forrás: onmegvalositas.hu)