2013. május 3., péntek

Te is teremtő vagy


Te is teremtő vagy, a Teremtés pedig nagyon egyszerű folyamat, ha ismered a Vonzás Törvényét. A legnagyobb tanítók és Avatárok milliónyi formában osztották meg velünk a Teremtő Folyamat titkait csodálatos munkáikban.
A ma élő emberek többsége azonban nincs tisztában vele, hogy a legendás történetek valójában az élet nagy igazságáról mesélnek.
Ha valamire sokat gondolsz, mondasz vagy teszel az mozgósítja az Univerzum erőit, emberek, események és körülmények által - hogy teljesítse kívánságodat.


A TEREMTÉS FOLYAMATA:

1. ELSŐ LÉPÉS: KÉRJ!
Az első lépés a kérés. Küldj egy utasítást az Univerzum felé! Tudassad vele, hogy mit akarsz. Az Univerzum válaszolni fog a gondolataidra!
Mi is az, amit valójában akarsz? Ülj le és ÍRD ÖSSZE, hogy mit szeretnél. Fogd fel úgy, hogy ez a Te részed a munkában. Ha nem tisztázod a vágyaidat, a Vonzás törvénye nem lesz képes teljesíteni azokat. Egyértelmű rezgéseket bocsáss ki, hogy az megfeleljen a vágyaidnak. Most hogy tudod, hogy bármit elérhetsz és megtehetsz, és nincsenek határok, mit szeretnél?
Ha döntés előtt állsz és nem tudod merre indulj, KÉRJ! Nem szabad hogy bármi is megállítson!

TE VAGY AZ AKI AZ UNIVERZUM FELÉ LEADOD A RENDELÉST!

Kéréseidet nem kell többször elmondanod. Az nem megy, hogy "feladod a rendelést" aztán elkezdesz kételkedni benne, hogy vajon "elment-e" és feladod még egyszer.
EGYETLEN EGYSZER RENDELSZ!

2. LÉPÉS: HIGGY!
A második lépés lényege a HIT. El kell hinned, hogy vágyad tárgya már a tiéd. Rendületlenül. Hinned kell benne, hogy megkaptad. Sőt tudnod kell, hogy minden amit kérsz, az abban a pillanatban teljesül. Abszolút és tökéletes bizalommal.
Amikor kérsz valamit, és közben HISZED ÉS TUDOD, hogy egy láthatatlan szinten már a tiéd, az egész Univerzum megmozdul, hogy láthatóvá tegye. úgy kell tehát viselkedned, beszélned és gondolkodnod, mintha már a vágyad tárgya MOST A BIRTOKODBAN LENNE.
Hogy miért? Mert az Univerzum egy TÜKÖR, amely a Vonzás Törvényének megfelelően SAJÁT GONDOLATAIDAT vetíti vissza rád. Vágyaid beteljesülésének frekvenciáját kell kibocsátanod!
A törvény majd úgy rendezi az embereket, az eseményeket és a körülményeket, hogy valóban megkapd, amire vágysz!
Hogy hogyan alakíthatod ki magadban ezt a bizalmat? Tegyél úgy, MINTHA! Akárcsak a gyerekek. Játszd el, mintha már a tiéd volna.

SOKAN NEM MERJÜK IGAZÁN AKARNI, AMIT AKARUNK, MERT NEM TUDJUK, HOGYAN VÁLHATNA VALÓRA. Nem kell tudnod, hogyan fognak teljesülni vágyaid. Nem kell tudnod, hogy az Univerzum hogyan rendezi el a dolgokat. Majd meglátod, be fogod vonzani a helyes utat.

3. LÉPÉS : FOGADD!
Hagyd, hogy átjárjon az ezzel kapcsolatos érzés. Érezzed úgy magad, mintha már megkaptad volna. A folyamat fontos része, hogy örülj, hogy jól érezzed magad, hiszen ha így teszel, vágyaid beteljesülésének frekvenciájára hangolsz.

Érző Univerzumban élünk, ha nincs meg benned a megfelelő érzelmi háttér, nem érhetjük el azokat. Éreznünk kell őket.
(Forrás: blog.xfree.hu)