2017. február 14., kedd

A darwinizmus és a materialista filozófia bukásával felvetődik a legfontosabb kérdés: Ki teremtett bennünket?


Sok helyen iskoláinkban még mindig a Darwinista tanokkal tömik gyerekeink fejét és valljuk be, mi is szívesen eltréfálkozunk azzal a gondolattal, hogy a majmoktól származunk. Vajon így van ez?


Kiderült, hogy a darwinisták által köztes formaként bemutatott fosszíliák egy része tökéletes élőlényeké, más részük pedig hamisítvány, amit Darwin hívei gyártottak. Mivel köztes formák egyszerűen nem léteznek, a darwinisták éveken át becsapták az embereket azzal, hogy a legnevesebb múzeumokban hamis leleteket állítottak ki.

Darwin idejétől napjainkig a föld rétegeiből több, mint százmillió lelet került elő. Ezek mindegyike tökéletes és hiánytalan élőlényeké.

Bár több millió kellene, hogy legyen, nincsen egyetlen köztes forma sem. Viszont több millió olyan lelet van, amely tökéletes külsejű, hibátlan élőlényé. Az élő fosszíliák azt bizonyítják, hogy az élőlények évmilliókkal ezelőtt olyan formában teremtettek, amilyenek ma is.

Ráadásul a gyorsan fejlődő tudományok, mint pl.: a paleontológia, a genetika vagy a biológia valójában cáfolják az evolúciós elméletet.

A videó megtekintése után egyértelmű eredményre juthatunk. A evolúciós elmélet olyan tudományos álarc mögé rejtett csalás, amelyet csakis a materialista filozófia fenntartása végett védelmeznek.

Egy csalás, amelynek a tudomány helyett inkább az agymosáshoz, a propagandához és a szélhámossághoz van köze.
(forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu)

A darwinizmus összeomlása, az evolúciós csalás- videó