2022. június 16., csütörtök

Vajon van élet a halál után? - Léleklátóval beszélgettünk


„Mindenkihez kapcsolódik valaki” 
 
 
Az élet egyik legnagyobb kérdése, hogy vajon mi történik velünk a halál után. Talán azért is ez a „legnagyobb”, mert valójában senki sem tudhatja mi vár rá, ha földi ideje lejárt. Vagy mégis? Úgy tűnik vannak páran, akik tudhatják a választ, hiszen képességeiknek köszönhetően azt is látják, amire a többség szeme vak.

Egyikük, Kiss Kató léleklátó, aki az Én vagyok itt vendégeként mesélt világunk számunkra láthatatlan titkairól. Kató már az elején elárulta, hogy rajta és a műsorvezetőkön, Rókusfalvy Lilin és Forró Bencén kívül bizony mások is vannak a stúdióban. „Mindenkihez kapcsolódik valaki, valamelyik elhunyt szerette.”-mondta Kató, aki arról is beszélt, hogy szerinte ezzel a képességgel mindannyian rendelkezünk, vagy csupán néhány „kiválasztott” jár közöttünk.
 
 
Nem meglepő, hogy Kató egyértelműen hisz abban, hogy a halál nem egyenlő az élet végével. Bár a fizikai test megszűnik létezni, a lélek tovább él, s néhányuk köztünk van bárhová is megyünk. Kató tapasztalatairól és az általa megélt hidegrázós pillanatokról LélekutakON című sorozatában is mesél.

A beszélgetéshez csatlakozott Pollák Dávid baptista lelkész is, akinek szintén meggyőződése, hogy van élet a halál után. „Ez a földi élet csak pici szelete annak a hatalmas valaminek, amit mi még nem is egészen értünk, de mégis tudjuk, hogy van.”- mondta Dávid.

(forrás:petofilive.hu)

Van-e élet a halál után? - videó
forrás: M2 Petőfi TV
 

Kiss Kató (DIAMOND) médium egy vonatbaleset helyszínén keresi a kapcsolatot az ittragadt lelkekkel. Ez a Lélekutakon c. film, egy sorozat része, amely megpróbálja megmutatni az életet a halál után. A médium az Én vagyok Itt!-ben saját különleges képességeiről, a sorozatról, és Pollák Dávid iskolai lelkész arról, szerinte milyen élet van a halál után, és hogy milyen veszélyei lehetnek az iskolai bulis szellemidézésnek.