2019. szeptember 4., szerda

Frank J. Kinslow: KvantumszinkronizációNéha ​érdemes a rövidebb utat választani céljaink eléréséhez, s Frank Kinslow módszere pont ebben nyújt segítséget. Gondolkodjunk el rajta, milyen mértékben változna meg az életünk, ha megtanulnánk annak örülni, ami van, és elfogadni az életünket olyannak, amilyen. 


Kinslow gondolkodásmódját megismerve röpke pillanatok leforgása alatt gyakorlatilag az egész életszemléletünk megváltozhat. 

Kinslow újabb könyve a Kvantumszinkronizáció módszerének hatáskörét terjeszti ki, a technika ismertetésén túl arra ad választ, hogyan alkalmazhatjuk életünk legkülönfélébb területein. 
Segítségével feloldhatjuk negatív érzelmeinket, kreativitásunk szabad szárnyalását akadályozó gátlásainkat, meggyógyíthatjuk fizikai fájdalmainkat, javíthatunk sportteljesítményünkön, de akkor is alkalmazhatjuk, ha éppen alvászavarral, étkezési problémákkal, esetleg anyagi gondokkal küszködünk, vagy csupán jól működő emberi kapcsolatok kialakítása a célunk. 

Kinslow lépésről lépésre végigvezet bennünket az úton, hasznos, egyszerűen elsajátítható eszközt ad a kezünkbe, amelynek alapja az előző könyvben már megismert technika, tudatosságunk kiterjesztése. 
Az eredmény: növekvő önbizalom, belső béke, életkörülményeink elfogadása, teljesebb élet. A módszer megdöbbentően egyszerű, és jóval hatékonyabb minden korábban ismert technikánál. Tulajdonképpen néhány óra alatt tökéletesen elsajátítható. Csupán egyetlen esetben nem fog működni: ha nem is használjuk.
(forrás: moly.hu)


Frank J. Kinslow:Az ​azonnali gyógyulás titka:
 A könyv segítségével megtudhatod, hogyan meríts a mélységei­ből, és hogyan tedd gazdagabbá nemcsak a saját élete­det, de a családod, barátaid, sőt, házi kedvenceid életét is. A következő oldalakról megtudhatod, hogyan gyó­gyítsd meg a testedet, az elmédet és a lelkedet olyan könnyedén, mintha csak egy festői naplementében gyö­nyörködnél. A tudományos eljárás, amellyel meg fogsz ismerkedni, mindenki által könnyen megtanulható és alkalmazható. Olyan egyszerű, mint maga a titok, és éppolyan hatékony is.

 Dr. Frank J. Kinslow előadás - videó
forrás: Frank KinslowDr.  Frank J. Kinslow

Világunk egy ideje a lélek egyfajta sötétségében él. Kifelé kukucskálunk, kívül keressük a megoldást, pedig a válasz a másik irányban van – az Én belső világossága felé.
Dr. Frank J. Kinslow több mint harmincöt éve tanulmányoz és tanít gyógyító technikákat.

Csontkovácsként szerzett klinikai tapasztalataiból, a keleti ezoterikus filozófiákból, valamint a relativitáselmélet és a kvantumfizika lelkes szeretetéből meríti ismereteit és bölcsességét.

2007-ben egy személyes válság kapcsán született meg a Kvantumszinkronizáció, az azonnali gyógyulás technikája. Dr. Kinslow képes volt rá, hogy az összeomlás után teljes, tevékeny életet építsen föl magának. Olyan világos egyszerűséggel kezdett írni, hogy a világ minden táján emberek tízezrei tudták utánacsinálni, s gyógyulást elérni pusztán azzal, hogy elolvasták könyveit. Továbbra is sokat ír és tanít.

Ma a floridai Sarasotában él feleségével, Martinával.

Dr. Frank J. Kinslow a Kvantumszinkronizáció szülőatyja és egyetlen tanítója. Világszerte tart szemináriumokat és előadásokat. Okleveles kvantumszinkronizálókat képez, akik képesítést szereznek, hogy klinikai körülmények között alkalmazzák a kvantumszinkronizációs kezelést.
(forrás: edesvizkiado.hu)