2021. augusztus 27., péntek

A túlvilágról üzent az apa, megmentette lánya és unokája életét

 Gyere le azonnal az autópályáról – ezt az üzenetet hallotta Kim, a várandóssága 36. hetében lévő anyuka. Megfogadta a tanácsot, annak ellenére, hogy az üzenet küldője a 10 éve halott édesapja volt. Ha nem veszi komolyan az üzenetet, kisfiával együtt már nem lenne életben, véli a fiatal nő.

 Sokan érzik úgy, hogy elhunyt szeretteik gondoskodó figyelemmel kísérik életük eseményeit. Közéjük tartozik Kim is, aki szerint tíz éve meghalt édesapja állandóan vigyáz rá, de nem csupán rá, hanem unokájára is. 

Az a bizonyos apaillat 

Cudar idő volt aznap este, az erős szél kavarta a sűrűn hulló esőt, alig lehetett valamit látni. Ilyen körülmények között istenkísértés autózni, különösen, ha valaki várandós. Kim 36 hetes terhes volt kisfiával. A szokott útvonalon haladt hazafelé a sztrádán, amikor hirtelen úgy érezte, hogy édesapja kölnijének illata betölti az autót. 

Nagyon kedvelte ezt az illatot, férfiasan fanyar, dohányra emlékeztető, mégis édes volt, valamilyen japán luxusmárka, aminek a nevét Kim soha nem tudta megjegyezni, pedig a flakon évekig ott állt a fürdőszobában a piperepolcon, mindig szem előtt. Évekig, amíg Bob élt. Tíz éve volt már annak, hogy édesapja elment, Kim azonban úgy érezte akkor az autóban, hogy ott van vele.

- Ne siess haza, az első kijáratnál gyere le az autópályáról, nyomás! – hallotta a fiatal nő édesapja hangját. 

Úgy is cselekedett, két kijárattal korábban lehajtott a sztrádáról, és jó nagy kerülővel ért haza. 

Elkerülte a borzalmas tömegbalesetet 

Kim forró fürdőt vett a nehéz nap után, és éppen a haját szárítgatta elmélázva a nappaliban, amikor a tévében arról adtak hírt, hogy borzalmas tömegbaleset történt az autópályán. A mostoha látási viszonyok miatt több autó egymásba rohant, négyen bennégtek az egyik járműben, sok a súlyos sebesült, a helikopteres mentés még folyamatban van. Az eset pontosan ott történt, ahol Kimnek eredetileg le kellett volna hajtania a sztrádáról, a lehető legrövidebb úton hazafelé, mint szokta. 

- Apa üzent odaátról, hogy megmeneküljek - mondja a fiatal nő. 

– És nemcsak engem mentett meg, hanem az unokáját is. Eddig nem hittem az ilyen misztikus dolgokban. Azt gondoltam, ez mind butaság, de most az az érzésem, a szeretteink odaátról is tényleg képesek gondoskodni rólunk, ahogyan életükben tették. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom megköszönni apának, amit értünk tett. De tudom, hogy továbbra is vigyáz ránk, itt van velünk, és ez teljesen megnyugtat.

forrás: pressreader.com

- - - - - - - -

 Halálközeli élmények - Dr. Pilling János pszichiáter - videó