2022. február 5., szombat

Segítség és gyógyulás szellemi úton - Bruno Gröning tanításaA nagy szellemi gyógyító, Bruno Gröning, elemhez, illetve akkumulátorhoz hasonlította az embert. 
 

Mindenki energiát ad le, azaz erőt veszít a mindennapi élet folyamán, amikor gondolkodik, amikor beszél, amikor tevékenykedik, ugyanakkor a szükséges, új életenergiát gyakran nem tudjuk kielégítő mértékben pótolni. Ahogyan egy üres akkumulátor sem működőképes, egy erőtlen test sem tudja a feladatát megfelelően ellátni. Ennek később kimerültség, idegesség, félelmek és betegség lehetnek a következményei. 
 
Hogyan tudunk Bruno Gröning szerint ismét új energiához jutni? Fel tudunk-e annyira töltekezni energiával, hogy másoknak is tudjunk adni belőle, akik energiahiányosak? 
 
Létezik-e szellemi úton történő gyógyulás? Meg lehet-e tapasztalni Istent? Ki az, aki valójában gyógyít, a gyógyító, a beteg, aki vágyja és megengedi a gyógyulást, vagy Isten? Hogyan tudja megnövelni a gyógyító energiát a közösség ereje? Hogyan segít napjainkban is néhai Bruno Gröning a magasabb Isteni erő megtapasztalásában?

Minden ember legnagyobb gyógyítója Isten! - Ráskiné Éva, Horányi Ágnes - videó
https://www.youtube.com/watch?v=jo8oaS3TqKc

forrás:VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ