2022. május 23., hétfő

Két angyali alakot rögzítettek egy kamerán keresztül!

 

Zavarba ejtő felvétel terjedt el a You Tube videó megosztón 2016-ban, de egyes információk szerint maga a felvétel még ennél is régebben, valamikor 2014-ben készülhetett.

 
A felvétellel nagyon sok paranormális oldal foglalkozott, és még a média is elővette, mivel akkora visszhangot keltett azzal, ami látható rajta, hogy hihetetlenül sok embert mozgatott meg.

De mit is mutat a videó, ami ennyire megdöbbentő?

Két angyali alakot, amint alászállnak az égből közvetlenül Brazília háztetőin. nem sokat tudni a videóról, de többféle háttértörténet terjedt el vele kapcsolatban.
 
 
Annyi biztos, hogy Brazíliában vette fel valaki, miközben az eget filmezte. Egy másik forrás szerint épp madarakról készített felvételeket egy hobbi projektjéhez, amikor megpillantotta a fura, emberszerű alakokat.

Sokan azzal érvelnek a felvétel hamissága mellett, hogy eleve számos forrás más-más történetet tüntet fel a videó mellett, így nem lehet tudni, hogy valójában mi is az igazság. Mások szerint a felvétel minősége, és az angyali alakok mozgása is eleve gyanús.

Ennek ellenére nagyon sokan hisznek mind a mai napig a videó valódiságában.

Szerintük Isten angyalai nem véletlen jelentek meg a Földön, és a végidőkre figyelmezteti az emberiséget a jelenlétük.

Végül a Snopes utánajárt annak, hogy mi is lehet a videó mögött, és hogyan keletkezhetett. Állítólag rábukkantak arra a férfire, aki szakemberként vizuális effekteket gyárt, és ő maga csinálta ezeket a lényeket, amiket utólag illesztett rá egy már elkészült felvételre.

Akárhogy is, ennek ellenére sem voltak teljesen meggyőzve a hívők. Szerintük csak a kormány akarta elsikálni az ügyet, hogy az emberek ne higgyék el a nyilvánvalót.

Mások szerint a felvétel túlságosan kétes eredetű ahhoz, hogy bármit is lehessen mondani róla, így mi sem állítunk semmit róla, csak annyit, hogy egy rendkívül érdekes felvétel, ami vagy igaz, vagy nem. Ha nem igaz, akkor mindenesetre kiváló speciális munka.

forrás: avilagtitkai.com