2023. augusztus 31., csütörtök

„Már a halál kapujánál jártam, de egy szellem megmentette az életem” – állítja a fiatal tanárnő


A megkéselt tanárnő vallomása: volt barátja 16 döféssel próbálta meggyilkolni.

Eilish szerint most is szellemek vigyáznak rá, de ahogy a teste-lelke gyógyul, egyre ritkábban látogatják 
Fotó: Facebook

Nemcsak csodával határos módon, hanem valódi csodának köszönhetően élt túl 16 késszúrást egy coloradói tanárnő. Eilish Poe drámai podcastban mesélte el a vele történteket, azt, ahogy a barátja megkéselte, illetve, ahogy egy szellem megmentette az életét.

A 26 éves nőt 2020 júniusában támadta meg volt a barátja, Jonathan Crossley, akivel nem sokkal korábban szakított. Az öngyilkos hajlamú férfi képtelen volt belenyugodni Eilish döntésébe, és 26 órán át várt a megfelelő pillanatra szerelme háza alatt rejtőzve, mielőtt az életére tört. Akkor rohanta le a lépcsőn, amikor Eilish elindult, hogy ránézzen a házi nyulára. A férfi egyetlen szó nélkül szúrta meg. A nő próbált védekezni, valamint kétségbeesetten utasította Alexát, a virtuális asszisztenst, hogy hívja a barátnőjét, de a hangja nem jutott el a szerkezethez. A férfi ott szúrta, ahol érte a már földre rogyott nőt, aki rengeteg vért vesztett. Eleinte könyörgött a támadójának, hogy hagyja abba, aztán eszébe jutott, hogy halottnak tetteti magát.

A féltékeny Crossley vérbe fagyva hagyta volt barátnőjét, majd öngyilkos lett 
Fotó: Facebook

– Ekkor még egy utolsót szúrt belém, a kulcscsontom alatt hatolt át a penge, ami – mint később kiderült – átszúrta a tüdőmet is. Ekkor a tüdőm olyan hangot hallatott, mintha kileheltem volna a lelkem, ami meggyőzte Jonathant arról, hogy meghaltam, ezért kiszédelgett az ajtón. Utólag tudtam meg, hogy ezután egy szakadékba vetette magát.

Eilish kétségbeesetten keresni kezdte a telefonját, de rájött, hogy csak az egyik kezét tudja mozdítani. Már alig volt benne élet, felkészült a halálra.

– Ami ezután következett, azt a legtöbb embernek nem meséltem el – mondta. – Három szellemalak jelent meg néhány méterre tőlem. Egyikük előlépett, az apai nagyma­mám volt, Jeanie. 2014-ben hunyt el. Csak állt, miközben furcsán mosolygott rám. Tengerészkék pulóvert viselt és egy arany nyakláncot – mesélte Poe, aki vigaszt, sőt, örömöt érzett, hogy láthatta a nagymamáját, akitől nem tudott elbúcsúzni a halála előtt.

Amikor ő eltűnt, Eilish iskolai barátnőjének szelleme lépett közelebb.

– Ő 2020-ban öngyilkos lett. Kristálytiszta kép volt, csak állt ott, és ahogy Jeanie-nek, neki is megnyugtató mosoly volt az arcán. Annyira boldog voltam, hogy láthattam! Még mindig gyászolom, de úgy éreztem, ajándék az a pár másodperc is, amit velem töltött.

A harmadik, egyben utolsó szellem, amelyet Poe látott, kevésbé volt vigasztaló. Egy Alyssa Burkett nevű nő volt, akit a szülővárosában 32 évesen gyilkolt meg a volt barátja fényes nappal, alig egy hónappal korábban.

– Amikor megláttam, nyomasztó érzés lett úrrá rajtam, hogy ő azért van itt, hogy figyelmeztessen: ne hagyd, hogy úgy járj, mint én! Szűk, lila póló volt rajta. Azt sem tudom, mikor láttam utoljára személyesen, vagy mikor beszélgettem vele utoljára komolyan. Okkal volt ott, azért, hogy kihozzon onnan. A szemei kidülledtek, kétségbeesettnek tűnt, sürgetőnek. Kinyújtotta a kezét, s mintha azon keresztül levegőt pumpált volna a tüdőmbe, ezzel megmentve az életemet.

Ez új életet lehelt Eilishbe, aki a zsebében megtalálta a telefonját, majd megnyomta a hangerő- és a bekapcsolásgombot, amivel vészhívást kezdeményezett: a képernyőt az orrával keltette életre, és egyszer csak meghallotta a mentős diszpécser hangját...

Így menekült meg, bár még ma is fizikai és lelki sebekkel él együtt. De nem csak ez maradt a borzalmas eset után. Állítja, hogy vele maradtak a szellemek, akiket ő csak árnyalakoknak hív. A legváratlanabb pillanatokban bukkannak fel a közelében, és csak ő látja őket. Orvosai szerint poszttraumás tünetről van szó, de Eilish szerint ők az őrangyalai, és ahogy gyógyul, egyre ritkulnak a látogatásaik.

forrás: blikk.hu - cbsnews.com

- - - - - - - - -

Angyali gyógyítás - videó