2023. augusztus 19., szombat

Minden jót kívánok Neked az úton, amin éppen most jársz...



Minden jót kívánok Neked az úton, amin éppen most jársz...kívánom, hogy legyen ezen az úton néhány olyan társad, akik egyszerűen csak megfogják a kezed. Aki a szívükkel figyelnek Téged, és szavak nélkül is tudják min mész most keresztül. 

Kívánom, hogy legyenek olyan társaid, akik valódi, igaz szeretettel szeretnek, akik nem ítélkeznek feletted. Együttéreznek veled. Nem hibáztatnak vagy bántanak azért, aki vagy, vagy amiben benne vagy.

Kívánom, hogy reménnyel és hittel a szívedben tudj szembenézni a kudarcaiddal, és azokkal a megoldandó feladatokkal, amikre a megoldást keresed.

Bár az Angyalok melletted vannak, nagyon fontos, hogy a való igazi életben is legyen melletted IGAZ, támogató barát. Akiknek megmutathatod magad, akiknek lemeztelenítheted a lelkedet, megmutathatod a fájdalmaid, félelmeid...a gyengeségedet.

Kívánom, hogy vegyenek körbe olyan erős igaz EMBEREK, akik nem elmenekülnek, ha problémát látnak, hanem teljes szívvel támogatnak és melléd állnak!

A legnagyobb kincs ha önmagad lehetsz, ha biztonsággal felvállalhatod az érzelmeidet.

Tudd, hogy az életben minden változik, minden alakul. A fájdalom és a nehézség, egyetlen veszteség sem kísér örökké.

Tudod az életben vannak olyan helyzetek, emberek...akik túl sok fájdalmat okoztak az évek alatt. Fogadd el, hogy ezeket a nehéz dolgokat nem lehet egy életen át cipelni.

Viszont a szeretet, az igazi szívtől-szívig érő szeretet, az könnyű. Azt TARTSD MEG!

- Sándor Judit - Angyalterapeuta - Jóportál - Shams Tabiriz idézete nyomán -

- forrás:joportal.hu -

- - - - - - 


Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját - videó
forrás: Judit Sandor