2023. október 9., hétfő

A halálból tért vissza: azt állítja, hogy felülről látta a testet, mielőtt találkozott volna Istennel


Tricia Barker egy tragikus autóbaleset során került az élet és halál határán túlra. A frontális ütközés után súlyos sérülésekkel került kórházba, ahol sürgősségi életmentő műtéten esett át. Rövid időre az orvosok halottnak hitték, ám ezen pillanatok során a nő egy rendkívüli élményen ment keresztül.


„Olyan volt, mintha a szoba sarkában lebegtem volna. Láttam a műtőasztalt, a rajtam lévő sok vért és a műtőben dolgozó orvosokat. Éreztem, hogy a lelkem távolodik a testemtől” – mesélte Barker a Daily Star-nak.

Ezután Barker azt állítja, hogy találkozott fényes alakokkal, amiket angyaloknak vélt. Ezek az entitások biztosították őt arról, hogy rendben lesz. 

A nő még egy találkozóval is beszámolt, melyben a túlvilágon ragyogó fényben fürdő nagyapjával találkozott.

Barker állítása szerint a túlvilági tapasztalata során megértette az élet valódi értékét és az emberi létezés mélyebb jelentését. 

A túlvilági utazás vége felé egy erős hang kijelentette, hogy vissza kell térnie a Földre, hogy taníthasson.

A baleset után néhány hónapig kemény fizikai rehabilitáción ment keresztül, ám Barker azt mondja, az egész idő alatt érezte az angyalok vigyázó jelenlétét.

Inspirálva ezen élménye által, YouTube csatornát indított, ahol az emberekkel megosztja a túlvilágról szerzett tudását és tapasztalatait, remélve, hogy segít másoknak megérteni az élet és a halál közötti vékony határvonalat.

forrás: szuperjo.net

- - - - - 

Halálközeli élmény: Tricia Barker - videó
forrás:Be the Light of Your Own Healing