2023. október 10., kedd

A REINKARNÁCIÓ NEM VOLT, HANEM VAN…



Inkarnáció nélkül, nem igen lenne értelme az életnek, nem érthető meg igen sok történés életünkben.
Megjegyzem, hogy aki ennek tényét elfogadja, és érzi is, már ettől könnyebb lehet az élete. 


Miért adom ezt a címet, mert úgy tűnik az már elmúlt. Viszont nem múlt el, ezek itt vannak most is. Igen sok embert, főleg közeli embereket, általában ismered az előző életedből. 
Sokszor csak egy köszönés, vagy egy tanács és eltűnik valaki. Van, hogy kapcsolat lesz, vagy éppen szüleid lesznek, kik előtte testvéreid voltak, vagy múltbéli párkapcsolatodból a partner most gyermeked lesz, sokféle változat van.

Folyamatosan folyik ez, mindig más-más szerepekben, más feladatokkal, tapasztalással. Van, amit nem tudsz elkerülni, mert a múltad egyensúlyozza ki, van, ami feladat, és ha megoldod, akkor szabad leszel tőle.

Egyesek szerint, mivel idő nincs, párhuzamosan zajlik a reinkarnáció. A reinkarnáció "múltja" alapvetően áthatja egész életed. Pont azért van a Maja fátyla, 7-ik bolygó a Szaturnusz, hogy gátolja, amennyire lehet a múlt emlékeinek beszivárgását, mert agyad ki se alakulna, beleörülnél, hogyha egyszerre, a mostani életed mellett, az agyadban futna tudatosan a többi életed is.

A kis gyerekek még sokat látnak a múltjukból, de nem zavarja őket általában, még nem alakult ki a beszéden, szavakon alapuló tudat, ami csak egy életet tud kezelni igazán.

A hipnózis több ezer éves módszer, amit sokszor alkalmaztak, jelenleg nem nagyon, hogy ha a sors engedi, akkor a múlt életed béli káros információ átszivárgást oldani lehessen. Inkarnációt tudományosan is kutatják, de igen kevesen, és a tudomány nem veszi komolyan. És vannak emberek, akik úgy születnek le, hogy képesek mások párhuzamos életeit látni. Tapasztaltam.

Szerinted véletlen az, hogy valaki Pl születik egy adott országban, de más országba vágyódik, mikor meglátja és odautazik. Nem véletlen, előző életéből jön a vágy, nem biztos, hogy kellemes vágy ez, mert lehetett az beteljesületlen szerelem, gyermekvesztés bármi, nem csak öröm, ami húzza oda.

Mesélek egy érdekes megtörtént esetet. Egy boldog család gyermekkel külföldre utazott. Előtte semmi baj sem volt a családban. 2 hét után már annyira veszekedtek, szinte válni akartak. Mikor visszatértek szülő országukba, megszűnt mindez azonnal. Azaz az adott ország, ahova utaztak, aktiválta előző valamelyik életüket, ami nagyon gázos volt, és így nyilvánult meg. Ez megtörtént eset, amit hiteles forrásból tudok.

Most értheted, hogy egy hely, egy lakás, egy város, egy falu, bárki és bármi mind meghatározza, hogyan élsz, hatással van boldogságodra. Van nagyon sok eset, míg nem költözöl el egy adott helyről, meg nem találod a neked való helyet, addig nincs békesség, harmónia életedben. Ezek feladatok, sok bátorságot igényelnek. Vannak kik könnyebb életet választottak (illetve küldték őket), vannak kik nehezebbet, és utóbbiak mondják, miért büntet a sors vagy Isten. Ez egy ilyen bolygó, szélsőséges érzelmek bolygója, van millió féle más élet, ahol szintén éltél valószínűleg.

- forrás:ProfBókkon István -

- - - - - - - - 

Lélekvándorlás, reinkarnáció - Sokkal több vagy, mint amit a tükörben látsz! 
Papp Gyöngyi Gini és Horányi Ágnes beszélgetése -videó


Lélekvándorlás, reinkarnáció - Sokkal több vagy, mint amit a tükörben látsz! 

Nem véletlenül érezzük azt, hogy először vagyunk itt a Földön, és az sem ok nélküli, hogy úgy érezzük, hogy több életünk is volt már. Abban sem lehetünk biztosak, hogy halállal megszűnünk egészen. Mi ennek a soha véget nem érő, örökkön-örökké tartó, végtelen születési körforgásnak a mozgatója? Kik vagyunk mi valójában? Ki lehet az bennünk, aki bármilyen alakot, testet tud ölteni, és különféle létformákat képes megtapasztalni? Nagyon úgy fest, hogy nemcsak emberi lények vannak a Földre inkarnálódva… 

Utaztatással a korábbi életeink megismerhetők. Ezek feltárása segíthet megérteni a jelen életünkben zajló eseményeket, a megoldhatatlan problémáinkat, a betegségünket, ráébredhetünk a feladatainkra, amelyek befejezésére most újabb lehetőséget kaptunk, vagy az életküldetésünkre. Számos kilátástalannak tűnő helyzet tudott már megoldódni ezekre az elfeledett információkra való rálátással. 

Ráadásul tudatában vagy-e, hogy a gondolataiddal, a vágyaiddal, a cselekedeteiddel, itt és most írod a következő életed forgatókönyvét? Ne mondd azt majd a következő leszületéskor, hogy én ezt biztosan nem terveztem, én ilyen biztosan nem kívántam magamnak, én ezt nem vállaltam… 

Jól vigyázz, mit teszel jelen életeben, hogy mit hagysz a jövő nemzedékére, mert a saját unokád is te leszel!

- Papp Gyöngyi Gini és Horányi Ágnes beszélgetése -
forrás:VNTV